Patrik 20 år!

I lördags (igår) var det fest i Torvalla för Patrik som fyllde 20 år tidigare i veckan.

Börja med förfest hos Emma. Jag, Emil och Maddis åkte bil dit. Johanna, Emma, Micke och Ida var redan där.
Vi lyssna på musik, och drack å mådde gott.


        




Sen tog vi bussen från färjemansleden till vetevägen.

     

Rolig bussresa =)

Zandra och Patrik hade hyrt en kvarterslokal och pimpat till den.
Först en tipspromenad om Patrik, sen fick vi partyhattar och tog för oss av en smaskigt god smörgåstårta.
Så sjöng, hurra och hissa vi Patrik.
     

     

     

Grymt kul fest!
Jag hade gjort musiktävling 80/90-tal, Team Zäpo vann, grattis.
Sent tog vi en taxi till Emma, spela lite Mario Cart, kort... sen somna vi, jag-emil-emma å micke.
Idag har man varit skapligt trött.....

Men en bra helg, nice att ha så härliga polare. Ni e bäst! =)

*Livat på Vemdalsskalet*

I fredags efter jobbet blev det rejält stressigt att packa klart och fixa sig i ordning för att fara till Dansforum i Vemdalsskalet, Karolin och Lena var redan på plats. Johanna hämtade mig vid 18 sen for vi i så full fräs som bilen klara till stugan i Fjällgården. Stugan var väldigt mysig, två plan me totalt sju bäddar och mysigast av allt... öppen spis.

image55


   

Vi fixa oss i ordning och drog i väg med en volvo v70 till Skalet, vi var tidiga så det hade inte hunnit komma så mycket folk. Vi satte oss vid ett bord, kom tre roliga men dock dryga killar som babbla på en masa med oss, sen kom Henrik Nilsson och bjöd oss på varsin cider (även Karolin som inte dricker, så hon skänkte bort den).
Sen dansa vi en del, mötte på roligt, härligt och glatt folk. Tappa bort varann x antal gånger oxå... men det hör till =) .  Träffa på Jocke och Jenny hans syster, kul att hänga me dom oxå... vi va på deras hotellrum en sväng och grogga. Sen tebax o dansa. En lyckad fredag. Vid två hämta vi jackorna, köpte en korv och klämde in oss alla sju och for till stugan (2 fotbollskompisar till karolin och pojkvän till en av dem skulle sova hos oss). Vi satt uppe en stund å prata å sen var det mycket skönt att få sova efter nästan ett helt vaket dygn.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
 
Lördagen började kring tolv av att man vaknade, käkade lite frukost i form av mackor å juice. Sen for våra övernattare vidare, och vi fixa i ordning oss för After ski. Vi hade inget roligt att klä ut oss med, men då kom jag å johanna på iden att vi kunde krusa allas hår. Jag hade ganska ont i högerhanden efter att allas hår va krusade. Karolins hår blev bara svagt krusat, av misstag hade jag råkat dra ur sladden, och jag tryckte och tryckte... trodde det va Karolins hår som strejka... fast det var tången.. haha.

Så här spejsat blev resultatet

image59 


image60


image61

Dansbandet Date stod för underhållning på Afterski'n, dom va bra.
Vissa tar det här med att klä ut sig till en mycket hög nivå, det e skitkul.... tre va utklädda till tomtar i full mundering, det fanns massor av pirater, killar utklädda till tjejer m.m. Nästa gång ska jag klä ut mig till nåt.
För en hundring fick man en cider, en liten jäger och en jägermeister-scarf, lite smådyrt kanske men de va d värt =)

   

Sen hem igen och förbereda för middag- Taco!!

 

Det satt fint i magen, sen dusch å fix... vi hann dansa runt lite på vårt eget "dansgolv" i stugan.

   
Strax efter nio for vi på förfest i en stuga, en snubbe Karolin kände till bodde där.... den stugan va inte liten....... av de jag hann se var det kanske min lägenhet i stan gånger fyra i allafall. Bastu hade dom oxå. En frikostig herre bjöd mig på 4 stora glas me whiskey, och tjejen som bodde där bjöd på vin.
Sen till Skalet igen för dans och lattjoheter.
Jag och Johanna beställde in varsin drink.... sen blev det några fler.
Kort redogörelse av Lördagens konsumtion:
5 cider
2 små source glas
4 glas vin
1 liten jäger
1 smirnoff ice
2 drinkar (en sexa å en fyra)

Sen en massa dans, mötte på Anna mfl... shejka loss =)
Sen hade jag tappat bort alla igen, hämta jackan och ställde mig i en superlång kö till köp av korv, en snubbe bredvid tyckte jag såg uttråkad ut (hur road ser man ut egentligen när det är kallt som faan och lång kö?), men då börja han å jag sjunga en massa goa gamla låtar... och lyckades få me de flesta i kön... Fast vi var allsångsledarna och bestämde låtarna =) Sen dök Johanna o F upp... så jag köpte korv åt dom. Sen brum brum till stugan..... vi tre satt å spela kort ett tag... sen somna jag visst i soffan, antagligen pga mängden alkohol + trötthet.

Sen på söndag städade vi och for kring två på dagen.
Svårt att beskriva allt som hände, men i snabba drag var det så här. Grymt rolig helg, nåt att leva länge på.