Frossan, Guldbröllop, Åsele semester m.m

Hejsan Svejsan!

Först och främst Räkfrossan... den var mycket trevlig, fint väder goda räkor,ost,bröd och röror. Trevliga människor på båten som vi (zandra,johanna,emma och jag) kunde sjunga allsång me... dom va superhärliga.
Sen gick vi en sväng på Marité... men blev inte långvariga.... det blev kebab, tvspel och Godnatt istället.

image2


Emma sov över hos mig och hon stack på förmiddagen...... sen när jag skulle sticka till Raftälven och fira Farmor och Farfar på deras guldbröllopsdag (07-07-07). Jag kunde dock inte komma iväg först... nycklarna var ju helt väck.... jag försökte att inte gripas av panik..... jag letade överallt.... Syrran väntade otåligt.... vi skulle ju fara iväg.
Extranyckeln satt dessutom på knippan... dumt nog. Till sist fixade det sig... nycklarna hade hamnat i Emmas resväska av misstag... så dom hade åkt sju mil till Föllinge... tur att dom blev hittade.... Securitas fick låsa dörren.


Vi blev en aning sen till mottagningen hos Farmor och Farfar, där hela släkten väntade... vi åt god mat och tårta.
På kvällskvisten gick jag, Maddis, Johanna och Zandra på News och käka och drack.

     

Söndag 8 Juli var jag hem till Jocke och firade han på sin 28 årsdag. Även där tårta......

Sen jobbade jag på måndag till fredag.... sen fick jag officiellt SEMESTER. Oh yeah..... Zandra kom förbi på fredagen och hämtade upp mig och tillsammans me Patric,Glenn och Flodis for vi upp till ÅSELE . Tältet for upp och vi satte igång att dricka... körde tequilarace och drack annat smått och gott. Sen skulle vi vidare på kvällen till Trillen och se en snubbe som sjöng Eddie Meduzalåtar..... jag kom aldrig så långt... jag, Helena mfl blev avsläppt vid bankautomaten för jag behövde cash... sen stack skjutsen..... vi gick till ett Öltält istället... Blev rund under fötterna och traskade hem efter ett tag.


Lördagen tillbringade vi på marknaden.... köpte lite dvdfilmer..... och på eftermiddagen grillade vi... mmmums.
På kvällen drack vi ännu mer.... Helena var väldigt bjudsam... hade ju druckit upp allt jag köpt me utom lådvinet.
Vi tjejer drack upp 2 baccardi.... och lite tequila på det. Trångt på natten, fyra personer i ett tremannatält..... och självklart skulle det sätta igång att regna under natten..... det va fasen en sjö utanför på morgonen.
Mitt på dagen for vi hemåt..... jag var chaffis, och jag hamnade i min första poliskontroll , det va läskigt.... men som tur va gav mätaren inget utslag. Rolig trip... skönt att komma hem å duscha å gå på en riktig toa.
På söndagskvällen var jag och Elin å även Martin på Harry Potter på bio.... å den va ju faktiskt riktigt bra.


Måndag och tisdag var jag och Jocke på Sandviken och jobbade av lite på vår skuld från Vemdalsskalet. Vi städa danshallen, jag hjälpte till att städa stugor.
Jag och Elin var iväg och tränade.... bara för att det e sommar får man ju inte ligga på latsidan =)

Sen for jag hem till Föllinge och umgicks med the family..... tvättade min bil.... har fått överta mormors bil.... den blev riktigt fin.

Ikväll har Jockes pappa och hans Arline varit på besök....... har varit tänkt länge... men nu har det äntligen blivit av. Blev mycket lyckat.

Imorgon väntar stråket....... blir nog skoj.

Thomé ikväll =)

Tjenahejsan! Om bara några få minuter slutar jag jobba, yeah. Då blir det lite ärenden på stan och fix inför kvällen. Jag, Johanna, Zandra och Emma ska på räkfrossa med Thome, längtar.....
Vi åkte med den turen förra året oxå (inte Zandra) och det var en otroligt rolig upplevelse.

Sen blir det utgång på Marite, skriver mer senare.

Äntligen blogg

Hejsan! Har länge tänkt skaffa en blogg, men som med så mycket annat så glömmer man eller skjuter upp det.
Idag är det den fjärde juli och Usa firar nationaldag, själv så sitter jag på mitt arbete (ENIRO) och tar emot samtal från hela sverige och även från utlandet. Motivationen är dessvärre inte på topp, jag är trött och ryggen känns knepig... att solen lyser utanför gör inte saken bättre, hade väldigt gärna legat på någon strand och glassat.

Sommaren är den bästa tiden på året, men det är också då man känner sig mest stressad.
*Dagen "måste" fångas
*Man "måste" bada
*Man "måste" sola
*Man "måste" festa, grilla etc
*Man "måste" hinna träffa alla vännerna
*Man "måste" umgås med familjen, träffa släkt
Listan kan göras lång

Måste är ett negativt ord, allt på listan är saker jag verkligen längtar efter och vill genomföra i sommar.
Det skrämmer mig att man redan har kommit in i Juli. Sommar går framåt i raketfart, men man får vara positiv hoppas på bättre väder och att ta dagen som den kommer.

Sommaren har varit bra hittills
Tillbringade börja av juni i Föllinge, det blev sol, bad och grillning. Jag trivs mycket bra där, visst alla känner alla.... med det är en viss tjusning med det oxå.
Blivit en del sol och golf i Badhusparken. Midsommar i Ås var mycket trevligt, och Marite efter det var inte så dumt.
Träffat polarna och gjort en del roliga grejer.

Om 9 arbetsdagar eller 1 ½ vecka får jag semester =) , jag längtar....

Ha det bra, måste jobba vidare