Så typiskt!!

Imorse halv nio ringde mobilen, då vaknade jag och svara. Det var min teamledare som undra vart jag höll hus, och det va väl inte konstigt med tanke på att jag skulle börjat vid åtta. Slängde på mig kläder och hoppa in i bilen och for till jobbet. När jag väl va på plats kring nio  tvingades jag starta om alla program och datorn 3 gånger.... det gjorde att jag inte kunde ta samtal förrän halv tio. En annan dryg grej är att man bara får parkera 1 timme här utanför, och jag har ett 8 timmars pass(!). Så titt som tätt måste jag rusa ut för att parkera om bilen.... . Ja, dagen kan bara bli bättre.

Gårdagen var bra. På dagen hälsa jag på Jenny på Fanny, resulterade i 2 byxor för 250 kr.. vilket är sjukt billigt. På eftermiddagen va jag på Teammöte på jobbet sen på kvällen montera jag,Jenny & Emma Ikeamöbler. Det va både lajban å jobbigt.... några naglar fick man säga goodbye till... och kroppen är lite stel idag efter alla konstiga ställningar man har kroppen medans man skruvar. Men resultatet blev mycket fint =).

Riktigt nöjd med webkameran jag köpte tidigare i veckan, finns mycket skoj man kan göra förutom videosamtal.
I förrgår hade jag videosamtal (fast utan ljud) med Johan, det va riktigt kul att få se han samtidigt som man skrev. Fixar han bara inställning för mikrofon är det snart frittfram för riktiga videosamtal, det blir kul.... "så kan vi träffas oftare" som Johan själv sa =)

I helgen hoppas jag att det blir roligt umgänge med polarna, kanske krogen =)

Effektiv dag

Riktig seg imorse när Jenny ringde o berätta att Ikea-snubbarna va på väg med Martins möbler till Frösön.
Hämtade Jenny o vi for till hans lägenhet o öppnade så de kunde bära in sakerna, mkt fin lägenhet by the way  =).
Därefter for vi upp på Ica Blå center å handla lite och bestämde att vi skulle ta en sväng till Storsjöbadet.
Åkte hem å kasta in tvätt i maskinerna, tog en macka, packa badkläder å for iväg. Det var riktigt lungt å skönt på badet, inte särskilt mycket folk. Vi simmade 1 km(dvs 40 längder), fasen vad det kändes på när man va klar. Sedan tog jag en tur till Elgiganten för att kika på webkameror, hittade en som kändes prisvärd. Känns kul att äga en webkamera, jag har velat ha en sån ända sedan familjen skaffa riktig data nån gång i slutet av 90-talet... haha... typ 10 år senare slår jag till. Känns som en bra investering, framförallt kommer kommunikationen bli enklare med Johan när han är i Norge... videosamtal över msn kostar ju inget... roligare att både se och höra varandra jämfört med att ringa lr sms:a för dyra pengar. Slog även till på en platttång på Elgiganten =)

Väl hemma fortsatte jag med tvätten, fixa lite i lägenheten och kika på Desperate Housewives-avsnitt.
Nu e jag på jobbet, jobbar till 22. Lungt å skönt.

Ledig imorgon o på torsdag. Najs.


Sambo

I söndags flytta min sambo in - Mamma.
Innan hon flyttat in såg jag mer nackdelar än fördelar med henne som inneboende (tänk själv att dela husrum i vuxen ålder med ens mamma på 32 kvadrat).
Faktum är att jag knappt märkt av i veckan att hon bor hos mig. Hon pyser kring 8 på morgonen, själv så sover jag framtill ungefär 10. Sen har jag dagen för mig själv, har tränat varje dag, kikat en massa på Desperate Housewivesavsnitt mm. Sedan kring 16.30 har jag gått till jobbet. Mamma kommer nog hem kring 17.
När jag kommer hem efter 22 har mamma redan lagt sig. Hon har tagit en säng till stan som ersatt soffan tillfälligt under den tid hon bor hos mig. I början gick jag och irritera mig rejält på den sängen, den tar mycket plats i mitt lilla rum, men det har visat sig vara ett extremt skönt ställe att ligga o kolla på TV  =) .

I helgen som var tillbringades den mesta av tiden på Artic Cat Cup, riktigt kul o spännande.. dock jäkligt kallt på söndan(trots ett antal lager kläder).

Toktrött i kroppen idag, var på ett Body Pump-pass vid 12. Tog verkligen i för kung o fosterland, helt skakis efteråt. Gick ner till Hemköp o handla direkt efter, handla betydligt mer än jag hade tänk, hade 3 tunga kassar när jag gick därifrån. Mina stackars armar hade det jobbigt att bära hem det hela, fick byta grepp efter vart tionde steg typ... pew.
Får se vad jag hittar på för träning imorgon.
 
Dags att jobba vidare.

Seeeeg....

Ja herregud va seg jag varit idag, första gången jag kom utanför dörren var kring halv fem på eftermiddagen eftersom jag skulle till jobbet. Jobbar till 22 ikväll.

Hade verkligen massor av planer för den här dagen... tänkte tvättat,städat och ta bort julsakerna. Istället har jag legat nerbäddad och "malt" avsnitt av första boxen med Desperate Housewives-avsnitt. Nu är jag klar med första, tur att Emma kika förbi med andra boxen. Har aldrig följt serien tidigare, därför är det kul att se alla avsnitt från början. Gjorde likadant med Vänner-serien. Såg hela serien under någon vecka i somras.
Trevligt med visit av Emma först och även Zandra som titta förbi och sa hej.

Känns riktigt bra i mitt nya rum och nya team på jobbet. Imorgon har vi vårt första teammöte, blir spännande.

Skulle inte ha jobbat igår, men ställde upp för en kollega och jobbade 10-20, va rejält seg efteråt... men jag hade sålt bra så jag var nöjd. På väg hemåt ringde det från +47, Johan ringde och ville kolla hur jag mådde. Otroligt härligt att höra hans röst, det känns mer tomt än jag föreställt mig att inte ha han i närheten. Försöker att inte tänka alltför mycket hur länge det är tills vi ses nästa gång, försöker tänka "snart..snart". Försöker fokuser på polarna och jobbet.

Hoppas jag har mer energi imorgon... ska jobba 18-22... men under dagen vore det bra att få undan lite saker.


Slutet gott, början bra =)

Julafton var trevlig och lugn.
Jag,Karro,Marcus,mamma & pappa firade tillsammans.

Annandagen var det som traditionsenligt dans i Laxsjö med obligatorisk förfest hos Emma =)
Vi blev ganska många som först festa tillsammans och sedan for på dans.
Johan dök upp som en en trevlig surprise, han är bra på överraskande ankomster =P.




På lördagskvällen 27/12 for jag till stan igen.
Sedan väntade lite jobb..... blev bio en kväll då jag & Johan kika på Yesman... skitrolig film.

Nyårsafton spenderades i Valla hemma hos Emma.
På dagen hade vi spa: Emma gav massage, Jenny gjorde peeling och la ansiktsmask & Märit noppa ögonbryn.
Vi bada badkar två och två oxå, hihi.. jätteroligt faktiskt.

Sedan dressa vi om från morgonrockar till finkläder.
Killarna dök upp kring 18 och då begav vi oss till kvarterlokalen som Emma hade hyrt där vi skulle äta.
Förrätt: Vitlöksmarinerade räkor på toast.
Varmrätt: Fläskfilé, potatisgratäng och sallad.
Efterrätt: Glass & Bär (hann dessvärre somna innan den serverades)
Mycket gott!!
Jenny hade gett oss olika "uppdrag" vi diskret skulle utföra under kvällen. Många av uppdragen innefattade att hålla tal, så det blev en hel del underhållande tal under maten =)
Emma hade gjort fyndiga rim om oss alla, riktigt bra gjort!!!

    
     

Efter maten dök kanske 10 personer till förutom vi 10 som ätit.
Jättesynd att inte Johan kunde komma, jag hade gärna haft med honom på kvällen. Men jag hade trevligt/roligt ändå med friendsen.
Blev tidig kväll för mig, var astrött och överförfriskad. Har lovat mig själv att januari är en vit månad, det kan behövas.... tror jag pricka in varenda helg förra året med att dricka...=(.
Började jobba 9 dagen därpå och jobba till 18. Hade kanske 16 samtal på hela dagen, hur drygt som helst.. klart värsta pass jag någonsin tagit på mig... aldrig jobba en nyårdag igen... åtminstone inte om man ska börja så tidigt.
Nyårsdagen blev bra när Johan dök upp. Vi käka kebab och gick sedan på bio, den här gången såg vi "Allt flyter", en smårolig film. På fredagen var vi lite nyttigare och vandra till Valla och sa hej till Emma, på kvällen blev det lite filmtittning och ett kort besök hos Jodo,Åsa och Carita.
På Lördagen for vi till Undersåker. På kvällen skulle det va poker i Järpen... båda trodde det skulle vara "oseriöst hemmapoker" hos någon. Ack så fel vi hade. Vi hamna i en skum lokal(pokerklubb) med totalt 21 spelare för seriös pokerturnering. Vill inte säga vad insatsen var, men det var ganska mycket.. iaf för min tunna plånbok.
Jag var enda tjejen(!). Först var det "årsmöte" där de tog upp diverse om klubbens ekonomi och de investeringar som gjorts etc. och "ordförande" gjorde konstaterandet att det inte längre var en "herrklubb" utan den första kvinnliga spelaren skulle delta(dvs jag) och önskade inför alla mig ett extra lycka till.
Vi skrev in oss och fick varsitt nummer på en lapp, komsikt att jag fick nummer 13... skulle det betyda tur lr otur undrade jag.
Jag var asnervös, de enda jag "kände" var Johan,Robin och en kille vi plocka upp.. hm Andreas hette han nog.
Det fanns 3 pokerbord, Johan & Robin hamna vid ett av dem, Andreas vid ett annat och jag vid det tredje.
Herregud tänkte jag.... hur fan ska det här gå?... hur bra är dom jag möter?
Var säkert minst ett halvår sedan jag senast spelade. Jag kände allas överlägsna blickar, de antog säkert att jag skulle ryka först.
Inledde skitbra, vann eller fick dela pott de 10 första givarna jag deltog i. Kände att jag tidigt visa vart skåpet skulle stå, var inte rädd för att höja... drog en o annan bluff oxå... de flesta spelade väldigt försiktigt o de blev verkligen skiträdd när jag höjde minsta lilla =).
Sedan började det gå lite sämre och jag förlorade mer o mer. Länge var jag chipleader och hade flest marker, men länge länge hade jag en rejält fjuttig skara majker.
Johan åkte ut först av alla, Robin åkte oxå ut tidigt...så de satt bra länge och hängde i en soffa..... det försvann alltfler spelare från borden och jag var fortfarande med i spelet.
Jag hamnade totalt i 3 all-in-situationer...... första var jag verkligen tvungen... hade aslite marker och fick(helt otroligt) ess-ess på handen.... och vann så jag dubbla upp. Andra gången syna jag en kille som jag slog ut från vårat bord =). Tredje gången tog mina marker slut så jag var automatiskt all-in..... synd att så många skulle delta i given.... jag åkte ut så det bara sjöng om det... hade inte ett skit =(

Jag är otroligt nöjd med min insats, mitt mål var att inte åka ut först just för att visa att man måste fan inte va man för å kunna spela poker bra. Jag hamnade på tolfte plats, och att bli tolva och tjugoen möjliga ser jag som en seger(slå ut 9 snubbar e ju ganska bra). Självklart hade det varit kul att finnas med på finalbordet och de som placerade sig topp 5 vann pengar, men det var en kul grej helt enkelt.

Sen for jag & Johan hem till hans syster å kika på film.

Idag har vi inte gjort särskilt mycket, mest kört bil hit & dit. Det börja imorse med att min bil la av(batteriet va dött).
Vi for till Järpen och låna en booster(batteriladdare) av Robin. Sedan tebax till Undersåker och ladda. Johans pappa kom förbi och föreslog att bilen kunde stå uppe i deras garage och "värma sig". Sen for vi tillbaka till Järpen och lämna laddaren och handla middag. Sedan tebax till Undersåker och packa ihop mina saker, hälsade på Johans mormor en kortis för att sedan hämta min varma och nyladdade bil å fara vidare till Jäpen där vi käka plankstek hemma hos Johanna & Robin. Sedan kika vi på en film.
Därefter tog jag avsked av Johan som nu åker till Norge för 2 veckors jobb och for hemåt.
 
Imorgon väntar jobb.