Helgen

I fredags kom Johan hem. Vi fick besök av Johanna och Joffe på kvällen vilket var mycket trevligt :) . På lördagen bar det av till Undersåker. Vi åt god middag o spelade massa kortspel med Johans föräldrar. Sen for vi alla fyra till Åre för att titta på Crashed ice, grabbar som tävlar på skridskor ner för en lång isbacke. Det var rätt tufft/imponerande... Men man tröttna rätt fort. Inte många svenskar som tävla o det var smockfullt med folk. Vi begav oss hem till Undersåker o såg på Mello istället.
Söndagen hade vi tänkt åka slalom med vädret var så skumt så vi avstod. Blev en slapp dag då vi alla gick omkring i underställ och bara tog det lugnt. En promenix blev det iallafall. På kvällen gjorde vi egen pizza o såg bl.a. på Äkta människor(jäkligt cool serie) o Big brother(kommer bli helt galet i år). Å Johans skägg växer så det knakar.. Han ser lite grann ut som en Viking. Han och två grabbar till har "ingått en pakt" för några veckor sen som går ut på att de inte ska raka sig förrän i påsk(!). Sen hoppas jag innerligt att skägget försvinner ;)

 


Kvitto

Idag hade jag träff med personliga tränaren för samtal och tester. Det var lite pirrigt men oxå kul. Bland annat fick jag ställa mig på en specialvåg som avläste typ allt, vågen puffa ut ett kvitto med massa värden. Läskigt men nyttigt att få ut ett kvitto svart på vitt hur det ligger till. Sen fick jag göra ett konditionstest där jag med pulsklocka på skulle gå upp och ner på en stepbräda i typ 5 minuter. Jag tyckte det gick bra och kände mig inte speciellt ansträngd...resultatet var dock annat.. Jag hade visst väldigt dålig kondis :( .Sen prata vi bla om målsättningar, kost och träningsupplägg. Känner mig ordentligt taggad. Läxa nr 1 blir att börja äta frukost hemma. Istället för att storma iväg till jobbet.. Jobba ett tag o sen äta frulle kring nio. Vid nio blir istället dagens andra måltid- mellanmål. Jag sätter igång med det redan imorgon :)


Skype

Så här kan det se ut under ett Skype-samtal med Johan :) ha ha ha.


Härlig vecka

Inleddes med en helt okej måndag som bl.a. innehöll en promenad med Anna i Lugnvik. På tisdagen hälsade jag på Elin, Martin och en två-veckors-Samuel :) . I onsdags drog Body success igång som jag anmält mig till via mitt gym. Ett program där man tränar i grupp med personlig tränare och får även boka in tider man tränar själv med PT :). I torsdags fick jag ett ryck att jag ville ändra om lite detaljer i lägenheten och gick ner på stan o handla lite inredning. I fredags efter jobbet blev det en tur till ÖB, Granngården och Dollarstore... O det blev väl lite mer saker på varje ställe än vad som var tänkt ;) . Som på tex Granngården där jag bara skulle ha lite blomjord blev det även 4 st krukväxter. På fredagskvällen strax efter åtta bestämde jag att de röda gardinerna som påminde för mycket om jul inte fick hänga uppe en sekund till. Jag drog fram ett par blåaktiga som jag strök o hängde upp, kändes riktigt bra. Lördag spenderades med Jenny och Zixten hela dagen. Vi gick promenad över isen, lekte lite i badhusparken och gick sen i några affärer. Blev buss tillbaka till Frösön. Sen middag och Mello :) idag blir en slappardag tror jag :)