En riktig skitdag

Ja, utan att överdriva har det faktiskt varit en riktig skitdag med undantag av några få ljusglimtar under dagen.
Utan att gå in på detaljer så har jag varit allmänt stressad, klumpig, tankspridd, stundtals nästintill grinfärdig, haft otur, haft spränghuvudvärk, tiden har inte räckt till och allmänt bläääääääääääääää.
Men vad fasen, det är så sällan jag har riktigt dåliga dagar så jag kanske egentligen inte ska klaga, fast jag klagar ju så sällan så det kanske är just det jag borde få göra?
_______________________________________________________________________________________
I detta nu håller jag på att baka, muffinsen är inne i ugnen nu. Jäkligt spännande att se hur resultatet blir.
Lite dålig tajming att jag ska stå för fika när jag precis dragit igång med viktklubb, men det ska nog få plats en muffins i matdagboken... eventuellt en liten träning extra på det =).
Inte vilka muffins som helst..... det är kladdkakemuffins med kinapuffar.
En höjdpunkt idag var ett sms från Mio att sängen har kommit till dem nu. Det var fasen snabba ryck, vi beställde den förra måndagen och fick beskedet att det minst skulle 2 veckor... så 1 vecka och 2 dagar var ju riktigt bra.
Frågade pappsen  om han hade möjlighet att hjälpa till och hämta den (Johan är i Norge till nästa fredag, så länge klarar jag inte av att vänta) på måndag åker vi o hämtar upp den =).
Yeah! Yeah! Yeah!
____________________________________________________________________________

Bra att jag inte är långsur av mig, att jag inte stannar kvar i det negativa för länge liksom. Det är ju helt onödigt.
Bättre försöka se positivt. Imorgon tror jag på en riktig kanondag faktiskt =)

Sämst på uppdatering

Ja, det är nog fasen jag det.
Det handlar inte om att det inte hänt något på de senaste 2 månaderna, tvärtom har jag gjort hur mycket som helst.
Dock har skrivlusten inte riktigt funnits där.
Blir därför bara ett enkelt inlägg nu för att komma "back-on-track" =)
Finns många roliga saker på gång att se framemot.
*Höstforum. Inte så jäkla långt kvar nu=)
*Thailand. Resan är bokad sen ett tag tillbaks, i slutet på januari bär det av 3 veckor. Jag och Johan längtar jättemycket.
*Nästa vecka kommer troligen sängen som jag och Johan beställt från Mio. En riktigt stor drömsäng! Längtar att få sova härligare än vad vi gör ni i den gamla 1,20's med noll fjädring som vi sussar i nu.
*Badrummet ska helrenoveras. Är inte ens påbörjat fast de sa till för ett antal veckor sedan att det var dags.
Men jag längtar ändå tills att allt är klart.
*Började med viktklubb idag. Prövade viktklubb ett tag vid samma tid förra året och har goda förhoppningar på det.
Beach 2011 börjar ju tidigt i år för mig(Thailand i januari). Nä då, det är inte det som det handlar mest om. Jag vill må lite bättre och ha lite bättre kontroll på vad jag stoppar i mig. Det mål jag satt upp är minus 14 kilo på 18 veckor, vilket känns ett realistiskt mål. Jag kommer att vara tacksam för allt jag går ner och kommer verkligen inte bryta i hop om jag "bara" går ner t.ex. 10 kilo på den tiden.
Under oktober kommer vår enhet på jobbet (och typ alla andra 13 enheterna) dra i gång en "friskvårdsmånad", med detta innebär att an får poäng för bra saker man gör t.ex. går trapporna istället för att ta hiss, varierar mellan att sitta och stå vid datorn, gör pausgympa, har sovit 8 timmar under natten etc. Lite olika småsaker, det är lite som en tävling mot de andra enheterna oxå. Blir nog lite extra motivation =).
Grrr... jag lyckades somna vid 19 och vaknade 21. Va skönt med lite kvällslur men var inte planerat att missa idol =(, ska se på snabbgenomgången och röstningen nu.