Sexparty & underbar krogkväll

Gårdagen var ganska hektisk på förmiddag/eftermiddag. Klev upp 4.30 (efter fyra timmars sömn)... fixa till mig och gick å jobba.. började vid 5.30..... skönt att det inte var så många som ringde under de första timmarna, men sen vände det och tog fart. Slutade vid 10.30... hem och zzzzz. Sen vid 13 hade mitt team möte om jul och nyårsbehovet.. tänkte mig att det skulle väl va lätt fixat... men vi kom inte överens.... tog en hel timme... ingen ville jobba julafton typ.... till slut tänkte jag: okej jag ger mig, kan väl jobba 23-07 på julafton då... känns inte lockande.. men med lite tur kan jag byta bort det passet sen. Sen fort hem till tvättstugan... där det tyvärr bara är en fungerande maskin för tillfället... snacka om drygt. Sen stack jag o Maddis för att sola.... skönt me lite avkoppling... sen lite shopping och åter till tvättstugan. Sen en dusch, och snabb fix.. när Emma o Karolin dök upp va jag inte klar... vi for väl runt halv 7 till Torvalla/sexpartyt hos Angelica.

Först va det kanske lite stelt bland deltagarna, men sen släppte det loss =) Alla blev superfaschinerade.. ville lukta,smaka och klämma på allt. Hihi. =) Sen drack vi och snacka.... och en och en gick in och gjorde sin beställning. Kan tänka mig att det spenderades nån tusing totalt av de som handla sexleksaker, gjorde en del fynd själv =)

       image48

Sen taxi till stan, satt fram me chaffören och snacka en massa... han jobbar inom samma del av Östersunds taxi som Jocke. Gav lite dricks oxå för han va så trevlig =)
Jag o Malin gick till min lägenhet o droppa av mitt vin. Hämta upp Maddis och stack på Olearys och mötte upp de andra.
Va riktigt kul faktiskt.. mötte på massa gamla bekanta. Fredrik och Lulle va ju en rolig överaskning.... dom hängde me oss hela kvällen. Maddis va födelsedagsbarn, fast stackarn hade ingen rolig början av sin 21-årsdag..... en viss person dök upp och va minst sagt otrevlig och elak. Kom ihåg gumman att du förtjänar så mycket bättre än det där. Från tråkighet till skoj, Fredrik beställde in champagne och jag,maddis,zandra,Emma,Lulle och Fredrik drack o skåla så glasen sprack =)

     


Resumé från helgen

I fredags hade jag och Emma pratat ihop oss om att se på Idol, och dricka lite vin för att fira att det var helg, jag vet inte om vi kika så mycket egentligen..... Maddis och Emil kom förbi.... jag drack ganska mycket... fick för mig att hälsa på en manlig bekant som jag inte träffat på fyra år och praktiskt nog bor på samma gård som Emma. En granne släppte in mig genom porten och i trappen mötte jag han... vi gick in i hans lägenhet, satt i soffan å snacka.. han bodde väldigt fint... komiskt när han skulle ut på balkongen och röka, från balkongen såg man in i Emmas lägenhet och såg hur dom sprang runt där inne =) . Efter ett tag skulle han ut på krogen och jag återvände till Emmas place... där en gäst tillkommit. Vi satt och körde spelet Alias där man ska förklara ord.. med andra ord.
Sen spela vi Wii =) Det var riktigt skoj... gick kanske inte så bra för mig när vi bowla..... boxning va jobbigt... men det visade sig att det fann super mario oxå. Det körde vi en hel del... gick riktigt dåligt i början game over på game over.... men turen/skickligheten vände. Halv sju på morgonen lunka jag hem i snöfallet.

Lite pictures från fredagen



        

_____________________________________________________________________________________

Vaknade lördag vid 10, jätte pigg... knäppt... efter bara fyra timmars sömn. Gick å käka lite kebablunch me Emil, sen for vi till Föllinge. Mamma å pappa va inte hemma, så jag blev för ovanlighetens skull lite rastlös... gick till Emil och han lärde mig Guitar Hero på PS2... hur kul som helst när man väl fått in snitsen.

Maddis kom lite senare, hon skulle bo över hos mig.. vi käka taco sen åkte vi till Emil me Emma och Johanna.... körde lite Rappa Kalja å sen lite mer Guitar Hero =)

image46

 


Mot ljusare tider

Okej hösten har gjort att det blir mörkare fortare om kvällarna, på så vis går vi mot mörkare tider. Men jag har gjort förändringar hos mig själv som för mig mot ljusare tider. Det har varit många påfrestningar de senaste månaderna, både på jobbet.... relationsmässigt.... och personligt. Men nu har jag tagit tag i kragen och förstått att det inte kan fortsätta så. Jag försöker ge mer på jobbet, kämpa. Jag är inte sambo längre, man ska inte bo med sitt ex.... det tär bara sönder en själv. Personligt..... jag har insett att jag kan inte forsätta med min osunda kost+ingen träning på det...... jag tänker gå ner till normalvikt. I helgen satte jag igång med det tänket, åkte till Föllinge i torsdags för jag hade lite långledigt (fredag-måndag). Promenad varje dag, inget småätande bara mammas goda, näringsrika och kalorisnåla mat. I stan ska jag fortsätta efter bästa förmåga.
Äntligen känner jag motivation!

Idag tex har jag både varit på promenad och gått på powerplate, känns kanon.
Igår skulle jag varit ledig, men tog på mig tre timmar för att det var lite kort om folk.

Söndagen var jag, pappa och Anders i Raftälven och drog upp båtarna... det va jobbigt...pew.
På kvällen åt jag middag på Paviljong me Jockes familj, kändes lite skumt... men var ganska trevligt.

På lördagen bytte jag däck för första gången, på lilla nissan. Det var tungsamt, pappa instruerade och jag gjorde jobbet.... men då kan man ju det till en annan gång. Tog oxå en härlig promenad me Johanna.

Torsdagen gjorde jag ett rejält kap, köpte en digitalkamera på blocket.... fick den väldigt billigt... den var använd endast en gång. Så nu kan jag oxå fota.

Helgen innan det var vi på Arctura på fredagen jag, Karolin, Johanna och Emma. God mat och rolig underhållning av Shan Atci. Sen Singstar på det efteråt, lät nog inte så bra... vi var något runda under foten :)
                        

Lördagen firade vi Johanna hemma hos Emma med utgång på O'learys.

                                                                            image40


Ska strax iväg å jobba.

Ha det så bra!