Tack så mycket :-)

När jag kom hem låg lite brev innanför dörren. Ett var från Postkodlotteriet och på utsidan stod "grattis du har vunnit". Visst visst tänkte jag, troligen vunnit tillbaka precis vad lotterna kostar så som sist när jag vann. Men det visade sig vara lite mer :-) kul med vinst!


26

I lördags blev jag ett år äldre, denna gång 26. Jag spenderade större delen av dagen i en campingstol på folkrace i Krokom, kan låta urtåkigt i många öron men för mig är det precis tvärtom. Det var många jag känner till som körde, så det var ganska mycket spänning. Sen att ha Emma som sällskap är perfekt eftersom vi är lika nördiga när det kommer till just folkrace. Vi skratta mycket och hade det toppen. Enda
dåliga var att tävlingen drog ut lite väl mycket på tiden så iallafall jag blev ganska frusen trots långkalsong, mössa, handskar m.m. Efter tävlingen bar det av till Föllinge och en varm dusch. Sen gick jag och Emma
Iväg å käka för att sedan gå hem till henne och dricka vin, spela spel och bara snacka. På söndag umgicks jag med mina föräldrar hela dagen, helt underbart. Vi har ju så kul ihop så jag skäms lite att jag inte åker hem oftigare. Jag träffade farmor oxå som tittade förbi på tårta. Jag passade på att slå till på att köpa hennes symaskin för en billig peng, perfekt :-) jag som så länge velat ha en symaskin och just den är knappt använd och bara några år gammal.

Helgen gick ganska fort. Idag kändes det segt på jobbet, tiden gick så sakta. Det var härligt att fylla på energi under zumban nu på kvällen.


Så härligt!

Idag var det lite segt på jobbet, på eftermiddan framförallt då fokuset var nästintill noll och jag hade en huvudvärk som var hemsk. Jag var inte särskilt pepp på att träna men bestämde mig bara för att göra det ändå, och det var bra gjort eftersom jag blev så mycket gladare och piggare efteråt :-) . Det blev en gå-fort-och-springa-ibland-tur. Solen sken och luften var härlig. Jag förbättrade mitt personbästa på just den rundan med 10 minuter, Yeah! Rundan är ganska exakt 6 km och jag kom runt den idag på 48 minuter. Sista biten hem sprang jag, benen ville inte sluta :-) passande nog dök Euphoria upp i spotifylistan just då, och nån slags eufori var just vad jag kände just då. Någon gång i mitt liv önskar jag att jag ska kunna springa en hel mil, och gärna under en timme ;-) någon gång i framtiden ska jag uppnå det! När jag kom hem var jag ordentligt svettig men körde lite hantlar, kettlebell och planka innan dusch. Blev gomiddag på det, hamburgerkött med sallad. Snart helg, längtar längtar :-)


Nu räcker det

Ikväll har jag varit iväg på zumba för tredje dagen i rad, så jäkla härligt. Känns som jag under de senaste veckorna kommit in i ett bra flow vad gäller träning, det handlar en hel del om prioriteringar. Jag känner mig mer motiverad än någonsin tidigare. Jag vill ta hand om mig, mitt välbefinnande, min självbild och min kropp. Jag är så less på min putmage som gör att jag ser smågravid ut mest hela tiden (min egen uppfattning om mig själv). Det är ofta bedrövligt att prova kläder i butiker och se sig själv i 3D typ, dels sitter kläderna sällan snyggt alternativt inte kommer på alls och jag ser en kropp som jag inte riktigt vill kännas vid. Sen några veckor tillbaka har jag och Johan ätit Lchf-kost, det har vi gjort några omgångar tidigare men inte lika helhjärtat som nu. Johan har rent ut sagt rasat i vikt, hans byxor han köpte i juli som satt tajta då ramlar nästan av nu samt att han fått göra två (snart tre)nya hål i skärpet. Jag är jätteglad för hans skull, han strålar verkligen och är alltmer nöjd över sin kropp. Tyvärr har det inte gått lika effektivt för mig so far. Jag kommer att lägga in en högre växel nu. Jag har hittills ätit bra med undantag för en del fusk, från nu blir det striktare ett tag. Jag har hittills tränat bra, från och med nu blir det desto mer. Det handlar inte om nån slags Quick-fix, det handlar om att ändra och försöka hitta en hållbar livsstil. Jag och Johan har slagit vad eller hur man ska säga, nej han har gett mig en utmaning som jag själv var med och utforma lite. Jag kom fram till att jag har ganska precis 15 kg att gå ner för att nå min målvikt. Vi har satt 1 april 2013 som måldatum (låter som ett skämt men det är just det som det inte är). Klarar jag det så ska Johan bjuda mig på kostnaden för flygbiljetten till och från New York i maj, det är absolut en bra morot.
I första hand är det lchf-kost som gäller, skulle jag mot förmodan efter ytterligare någon månad tycka att det händer för lite på våg och mått får jag pröva nåt annat istället. Träning kommer ha en självklar del i min planering, fyra gånger i veckan är nemas problemas för mig att uppnå tidsmässigt, för i min livssituation nu finns verkligen No excuses, jag har inget jag behöver anpassa mig till egentligen. Självklart vill jag ju träffa mina vänner, men de finns plats för dem i planeringen med :-)

Idag kom boken "Dags att bli smal" som jag traderade hem riktigt billigt förra veckan. Har länge tänkt köpa den. Har hunnit läsa en hel del sidor redan, väldigt lättläst och faktiskt mycket inspirerande.


Njutarkväll

Ah, sitter i soffan och bara njuter av den sköna känslan som brukar komma efter man tränat. Kinderna är alldeles varma och kroppen känns öm på ett bra sätt. Ikväll stod zumba på träningsschemat i sällskap av fina Jenny. Vi var iväg på zumba även i måndags, jag tycker så
Mycket om den träningsformen men försöker varva med annat oxå.

Imorgon kommer Johan hem till stan. Han har jagat älg i Undersåker sen i måndags, blir kanonbra med lite kött till frysen :-)
Längtar ordentligt till helg nu, ska bli skönt med lite återhämtning efter vad som känts som en rätt lång arbetsvecka. Nu ska jag se klart Robinson-finalen.


Yeah!!

Från att bloggappen slutade funka så övergick det till att det inte ens gick att logga in på blogg.se på nätet. Jag mailade dom igår och nu funkar såväl inlogg som app :-). Yeah! Jag har riktigt saknat att kunna skriva här.
Får bli lite update ikväll efter jobbet.