Halvlek

Igår hade halva tiden nåtts av träning i body success och det var därmed dax för nytt konditionstest, mätning och vägning. Jag känner mig nöjd :) pulsen var betydligt lägre under konditionstestet och det tyder på att konditionen förbättrats ordentligt. 4 cm bort i midja och 3 cm på rumpa (tyckte jag lät lite först eftersom jag känt stor skillnad på byxor, men bra ändå). Jag hade tappat 4,8 kg och det var i princip bara fettmassa, känns bra. Blir intressant att se vad mätningarna visar om ytterligare 8 veckor. Efter testerna körde vi ett hårt styrkepass med vår tränare.


Lycka kan vara....

...att komma till tvättstugan och upptäcka att den trasiga maskinen ersatts av en ny :) Jiihooo :)
Kommer att spara en hel del tid, maskinerna kommer bli klara ungefär samtidigt och tvätten vara lika blöt/torr, men bäst av allt kommer jag hinna tvätta allt som finns i tvättkorgen. Yeah!


Helg

Nu är helgen och veckan snart slut. Veckan bjöd på en del träning, en mysig middag med härligaste jobbtjejerna hos mig och jobb förstås. Blev även jobb en sväng under lördag och söndag, men jag har lovat mig själv att det inte blir jobb på ett antal helger nu... man behöver vila ut och göra roliga saker då :) .

Igår var jag på ännu ett zumba-maraton, denna gång på Frösön(Östbergsskolan). Det var jättekul trots den nästan obefintliga luftventilationen och ont knä. Efter en dusch åkte jag ut på Frösön igen och åt tacos med Ida. Emma och Julia. Lite flera dök upp senare och vi drack gott och körde lite musiktävling. Sen for jag, Emma och Julia till Storsjöteatern för att gå på Carlos Latino Party. Det var ett liveband som spela salsa/zumba-musik och vi dansa loss lite. Ett besök på Bishop och Cuprum hann vi med :) men vi var alla 3 ganska mör och trötta efter zumbaträningen.



Skön känsla

Idag körde vi på riktigt hårt med spring på löpbandet(85% av sin maxpuls) varvat med kettlebells sving med benböj. På slutet körde vi armhävningar, crunch, sidplanka, Stålmannen och upphopp. Jag blev ordentligt svettig och lagomt slutkörd, kul att känna att man bara orkar mer och mer :) flåset har blivit betydligt bättre. Imorse pröva jag två byxor som jag tidigare knappt fick upp över rumpen, nu gick de ända upp och jag kunde t.o.m. stänga knappen... Dock satt de för tight men det är helt klart på väg åt rätt håll. Jag trivs jättebra med Katarina, Leif och Ulf som är med i min träningsgrupp och tränaren Åsa är oxå suverän. Vi pushar och hejjar på varandra. Nästa vecka har halva tiden av Body success gått och vi ska göra nya tester och vägning, nyfiken på resultatet som kvittot ska visa då. Känner ändå att jag hade kunnat tränat hårdare och ätit ännu lite bättre under de här veckorna... Men jag är nöjd i alla fall, jag har blivit så motiverad och inspirerad... Det blir högre växel de kommande åtta veckorna. Imorgon väntar body balance med träningsgruppen, blir kul då det var ett tag sen senast jag körde det. Om vädret tillåter på fredag blir det en promenix runt Frösöberget och zumbamarathon på lördag. Yeah vad härligt, längtar (ny och härlig känsla att se framemot träning så här).


Gnäll

Jag försöker att undvika att gnälla så långt det går men ibland blir man ganska irriterad. Ikväll har jag tvättstuga, dessvärre med endast en fungerande tvättmaskin :-( och till saken hör att det är tredje gången i rad. Dessutom är det ganska svårt att få tag i tider för tvättstuga häromkring, man får oftast vänta ca tre veckor från ett tillfälle för tvätt till nästa kvälls eller helgtid finns ledig... O man kan då endast tvätta i fyra timmar...visst med två fungerande tvättmaskiner är det väl okej. Alltså har den trasiga maskinen inte lagats eller bytts ut på ca 2 månader :-(  . Å på 3 veckor hinner både jag och Johan få till rätt mycket tvätt... Trist att behöva "lurpassa" på maskinen när den börjar bli klar för att skynda sig kasta i nästa. Gnäll gnäll gnäll. Längtar otroligt mycket till den dag man har egen tvättmaskin (gäller även diskmaskin). Den dag jag får det kommer jag nog bli helt euforisk :-)
På tal om Euforisk så blev jag mycket nöjd och glad över att Loreen vann melodifestivalen i lördags :-), helt rätt. Jag och Johan bjöd hem lite vänner i lördags och tittade på schlagern tillsammans. Synd bara att vi bor så litet, annars hade man kunnat bjuda hem fler. Lördag på dagen blev det storstädning och så tog vi och köpte en ny tv :-) Var väl inte direkt nåt fel på den andra men vi har länge drömt om en större. Sen blev vi sånotroligt imponerad när Emil köpte tv för några veckor sedan, en 55 tums 3D led-tv med otrolig upplösning (samsung)... Vi köpte en likadan :) vilket Emil tyckte var kul.
På söndag så jag och Johan två riktigt bra filmer. En norsk film som heter Huvudjägarna, ganska brutal bitvis men mycket bra. The tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp var rätt spännande oxå.
Sen har det ju varit ordentligt blåsigt de senaste nätterna, sömnen har varit orolig och jag har vaknat många gånger och det känts som att fönstren ska blåsa sönder. Förhoppningsvis blir det inte lika blåsigt inatt :)

Vi fick en ny medarbetare idag ;)

Hi hi, fina Maria och lilla Vindla titta förbi och förgyllde arbetsdagen


Föllingehelg

I fredags efter jobbet bar det av till Föllinge. Härligt att få komma "hem" lite, framförallt träffa mamma o pappa. På lördag joinade jag Emma på zumba-maraton under tre timmar. Jag var orolig att jag inte skulle palla eftersom min kondis inte är speciellt bra och zumba=inte vara stilla alls. Det var hur som helst jätteskoj :) det gör jag gärna om. Efter en välbehövlig dusch gick jag till pizzerian och mötte upp Emma och Julia, vi avnjöt välförtjänta pizzor. På kvällen blev det vin och mello med Emma, riktigt trevligt. Söndag drog jag, mamma, pappa, brorsan och Lina på skotrar till Ansätten, kanonväder hade vi. Innan jag åkte vidare till stan på kvällen passade jag på att hälsa på farmor. Hon blev mycket glad :) helgen gick fort men jag hann med mycket.