24 december 2011


Besök i Lit + svinhalt

Idag tog jag bil till jobbet för att smidigt kunna åka och hälsa på Zandra i Lit direkt efter jobbet. När jag slutat o skulle fara iväg var bilen helt snötäckt... å då jag inte vet vart sopen håller hus så fick jag sopa jag med armar och händer. Skulle passa på att ta lillänge först lite snabbt (hämta paket och posta ett brev), snabbt gick det väl inte precis. Kändes som att alla Östersunds invånare var där med sina bilar. Kö. Kö och åter kö. Halkigt rejält på vägen oxå. Jag tog mig såsmåningom till Lit. Det var Trevligt att träffa Zandra lite, och Hugo som inte är någon bebis längre. Han kan ju sitta själv nu! Å skrattar o hänger med på ett helt annat sätt nu. Kul kul =)


Trevlig fika

Efter jobbet idag blev det lite fika på Törners(mittpunkten) med några kompisar från gymnasietiden. Jodo, Linda och Caritha. Det var trevligt med lite catch-up :)


Pepparkaksbak

Ja igår blev det lite pepparkaksbak med det här lilla charmtrollet :)


Juligt

Idag har vi lite julklappsutdelning på min enhet :) . Det går ut på att alla som vill har köpt något för ett värde av ca 30 kr, slagit in och lagt under vår enhetsgran. Sen numrerar vi paketen och lottar ut. Så blir det juligt fika oxå. Efter jobbet ska jag och några av mina arbetskompisar träffas o julfika hos Mimmi. Blir härligt det :)


Weekend i Norge

Det var skönt och välbehövligt med lite semester! I snabba drag så hämtade Johan upp mig i Drammen i fredags efter jag rest typ hela dagen (bil, 2 ggr flyg, flygtåg). Intressant hur det kan se ut på ett bygge, de bodde faktiskt bättre än jag föreställt mig. Ganska mysigt. Kändes dock lite udda att vara enda tjejen på hela anläggningen de bor på. På lördag tog Johan med mig på en rundtur innan vår buss till hotellet kom. Spännande bygge(vattenkraftstation), men lite otympligt att spatsera runt med skor utan snörning o åtminstone två storlekar för stora(!). Ha ha. Sen slöt vi samman i en buss med andra medarbetare till Johan som skulle vara me på julebordet i Norefjell. Hotellet var jättefint, kan max varit två eller tre år gammalt... O beläget högt uppe i ett fjäll me skidbacken utanför. Trevligt mingel me Johans chef och trevliga kollegor, sen gigantiskt buffébord som var helt okej (ganska olikt typiskt svenskt julbord). Vi blev proppmätt o gick upp på rummet för att vila. Mycket lägligt fanns fyran på tv'n o just då visades "Så mycket bättre" :) vi orkade inte festa på mera utan somnade när programmet var slut. På söndag begav vi oss till Oslo. Vi bodde i ett högt hotell med 37 våningar tror jag... Vi bodde på 24:e. Lite tråkigt väder.. Men vi strosa runt lite ändå. Oslo verkar vara en rätt mysig stad. På måndagen blev det mer strosande. Sen på kvällen hade vi tur som kom med vårt flyg i tid eftersom det blev kaos på gardermoen o många flyg försenades eller ställdes in. Riktigt härlig helg.... Men faktiskt.. Borta bra, hemma bäst ;)


Vad snällt!

På flyget till Arlanda fick alla en liten julklapp :) perfekt! Jag glömde ju tandkräm ;)


Andra advent

I fredags var det dags för den så kallade julfesten med jobbet :) . Inleddes med förfest hos mig, då kom Sandra, Linnea och Mimmi förbi. Härlig uppvärmning, även Therese titta förbi. Linnea hade köpt nya skor strax innan hon kom, dessvärre fanns de inte i hennes storlek.. Men vi andra hjälpte så gott vi kunde med svarta snoddar, snören i allt möjligt. Ha ha, det va kul i tack vare skarvande så satt skorna fastknytta snyggt på fötterna. Thereses snubbe skjutsa oss alla till förfest nr 2 hemma hos vår enhets specialist Erik där fler från enheten fanns samlade. Sen blev det taxi till folkets hus(ja ja det väl osd nåt nu, men jag kommer alltid säga det förstnämnda). Maten vi blev bjudna på var helt okej, bra underhållning, kul att dansa, bekanta sig med våra nya medarbetare i enheten m.m . På lördagseftermiddagen for jag till Föllinge och hälsade på. Mamma o pappa hade bröllopsjubileum i veckan så de ville äta på pizzerian :) brorsan o Lina kom oxå och var med. Sen titta vi på Så mycket bättre som var bra som alltid. Idag blev det långpromenad med mammi o pappi i det kalla men soligt vita landskapet. Härligt! Sen blev det en snörökig färd tillbaka till stan. Andra ljuset brinner. Lugnt o skönt kväll, lite uppladdning inför arbetsveckan. Skönt med fyra-dagars-vecka, på fredag morgon flyger jag till Norge :) ska bli härligt med lite ledighet, få bo på hotell med min kärlek, bli bjuden på julbord o hotellvistelse av Johans jobb, sen bo på ett annat hotell i Oslo o få se hur det är där :) härligt att se framemot något skoj :)