Goodbye långkalsong =)

Senast jag skrev var det bara 2 veckor kvar. I skrivande stund är det 1(!!!!) dag kvar.
Nu tror vi att vi har packat allt det nödvändigaste, om inte många minuter alls kommer Jenny, Martin och Zixten för att hämta upp oss och skjutsa iväg oss till flygplatsen.

Jag har varit tokstressad och nervös i över en vecka för att få alla bitar på plats. Alla tidigare resor jag åkt på har ju någon annan varit ansvarig för allt,  nu är det plötsligt en själv som ska tänka på allt.
Jag är positiv iallafall och tror vi kommer att klara av det bra.

Ska försöka att besöka några internetcaféer när vi kommit till Thailand, så lite uppdatering inom de tre veckorna borde det bli. Vi har iallafall fixat speciella kontankort(som vårt svenska nummer är vidarekopplade till), detta gör att det är ganska bra priser om vi ringer hem till Sverige eller om vi tar emot samtal (ungefär som riser med vanligt kontantkort i Sverige). Så det går jättebra att ringa till våra mobiler eller sms:a om någon skulle vilja.
Fast vi ska i första hand försöka att bara njuta av att få ha semester.

Längtar till värmen nu =).

Ha det gott!!

2 veckor kvar bara!!!

Asså shiiiit =) Nu är det 2 veckor kvar till resan till Thailand börjar.
Är så glad, en semester är verkligen välbehövlig.... jag kan knappt koncentrera mig på jobbet alls. Dessutom fryser jag mest hela tiden, på jobbet har man blå naglar när man jobbar samtidigt som man huttrar, min nos är alltid iskall. Sen går man ut i kyla och kommer in i kyla(lägenheten), ett ständigt frysande(!!!). Jag värmer gärna upp mig på en strand =).
Johan längtar oxå, han har sagt varje dag i säkert nån vecka nu att han vill vara i Thailand.. och han kommer nog säga det varje dag tills vi åker.

Längtar tills man får börja äta mat, visst jag skulle kunna äta nåt/vadsomhelst om jag vill.. men jag är inställd och bestämd att hålla veckan ut med pulverdryck. På måndag börjar Lchf och fortsätter till avresa, I Thailand ska vi inte vara på diet, där ska vi bara njuta =)

10 januari 2011

Helgen spenderades i Undersåker. Så jäkla härligt att bara kunna dricka vatten obegränsat utan minsta bök.
Vi passade på att fylla upp några dunkar så vi slipper koka på ett tag.

Igår kom vi tillbaks till stan mitt på dagen, då for vi ut till Frösön och gick en promenad med Martin och Zixten... hur härligt som helst.. bra väder igår.



I allafall så var det mycket påfrestande i helgen att se Johans familj äta en massa gott medans vi bara drack vatten och våra pulverdrycker. Hi hi, Johan blev ganska grinig... jobbigt att vara karl o gå utan mat. Jag vänjer mig så lätt när det handlar om så pass kort period.
Igår på kvällen vägde vi oss för att se om första veckan gett något resultat (vi kommer fortsätta en vecka till).
Vi hade gått ner ganska precis 4 kilo var, det känns otroligt härligt =)! Vi har beslutat oss för att vi direkt efter camebridgedieten går över till Lchf-metoden. Vi har hört mycket gott från vänner som kört den tidigare och även av flera som kör den just nu. För många blir lchf en stor omställning från det man vanligtvis äter, för oss blir det perfekt efter camebridge...  om vi då endast får tugga i oss saker med hög fetthalt, mycket proteinmat och typ inga kolhydrater är det ju bättre än ingenting när man ändå inte har tuggat på något alls under 2 veckor =).
Under nästa vecka ska vi även besöka gymmet tillsammans, blir nog trevligt. Tänkte ge Johan en frivecka på mitt gym. Är full av motivation nu över huvudtaget. Jag gissar att det är "Thailandslängtan" som stärker mig, ska bli så skönt med ledighet.
-----------
Idag gick Johan och mötte mig efter jobbet, vi begav oss ner på stan för att kolla in/jämföra priser på saker som kan vara bra inför resan. Vi spanade bland annat på myggnät, säkerhetsplånbok(sån man fäster på magen under kläderna) och förhörde en dam på apoteket om olika bra preparat.
När vi kom hem såg vi klart sista delen av Svärdet och spiran. Fasen vilken bra filmatisering. Klart något jag rekommenderar.
---------

Hi hi, tittar man på vårt kylskåp skulle man nästan kunna tro att det bor barn här.
I själva verket är det bara 2 Super Mario-tokiga vuxna som fått pärlplattor av Johans syster.


Det började med svamparna som vi fick varsin på vår julklappar. Sedan när vi besökte Undersåker i helgen visade det sig att hon gjort några fler.

Mario himself gick sönder lite grann(han är ganska stor), men han är limmad och väntar på magnet =)


Hihi, så omtänksamt av Johanna.


All alone

Jag minns inte sist jag hade en helt egen kväll med bara mig själv.
Självklart är det trevligt med sällskap, men otroligt skönt och nyttigt att få vara själv emellanåt.
Vanligtvis när Johan jobbar får man gott om egentid, då får man för mycket av det istället.
Nu har han varit hemma typ 6 veckor i sträck... haha.. vi är ju inte riktigt vana att vara varandra så nära inpå under så lång tid.... lyxigt förstås att få så mycket tid tillsammans... men nu känner jag att vi behöver få sakna varandra.
Vi diskuterade lite kring att ha åkt upp till Undersåker tillsammans idag (jag hade halvdag idag på jobbet och ledig imorgon) och att jag skulle åka tillbaks på fredag för att jobba o sen tillbaka på kvällen... lät lite onödigt invecklat.
Johan for dit idag, jag åker dit på fredag. Så nu får jag några dagar att längta lite efter han ;).
Syrran ringde tidigare idag och fråga om jag ville hitta på nåt, gå på stan och se en film typ.... men jag avböjde för jag kände riktigt hur jag behövde en kväll bara för mig själv.
I förrgår drog jag och Johan igång med en ny sväng diet (Camebridge).
Blir som en liten slutspurt inför Thailand... shit nu är det inte så länge kvar till avresa.
Funkar väl bra, lite trist bara att vattnet är som det är just nu.... i dieten ska man minst dricka 3 liter vatten per dag, utöver det behövs totalt 0,9 lliter för att blanda måltiderna... så det är ett jäkla kokande just nu.
Ledig dag imorgon alltså..... får se vad jag hittar på med, blir väl iallafall att städa bort julen.. det är verkligen dags för det. Sen hittar jag säkert något annat bra projekt i lägenheten som jag skjutit upp på.
Vilka nostalgifilmer Tv 4 film visar ikväll... förut ikväll var det American Pie(första filmen), jag kolla på den eftersom det var så otroligt länge sen sist. Ha ha, vilken nostalgi.
Nu visar dom Spiderman(första filmen).... får se om jag orkar kolla den eller om jag ska vara förnuftig och sova.

Nytt år med nya möjligheter

Nu är det minsann år 2011.
Året hittills har varit mycket lugnt, mestadels varit inomhus och tittat på massa skoj med Johan.
Mitt humör skiftar aningen upp-och-ner, jag slog på stort och drog av det kanske klyschigaste nyårslöfte som går- att sluta snusa. Man får betrakta att det går bra, 2 dagar utan är bara början.
Nyårsafton var riktigt trevlig. Först avnjöts en Fläskfilé caruso och lite rödtjut på Athena.
Sen roliga spel.
Lite bilder från kvällen:
Jag, Johan, Emma och Janne stannade lite längre än de andra efter tolvslaget. När vi väl skulle åka sedan var det väntetid ca 2 timmar på taxi, så vi gick hem i djupsnön(jag hade smal klack på mina skor)... det gick bra.
Imorgon dax att jobba igen, känns gött. Glömt att meddela här att jag fått förlängd anställning... så istället för visstidsanställning har jag en fast tillsvidare anställning =) Känns förbannat bra.