Roligaste dopet

Wow, mitt fjärde inlägg på en dag... helt klart personbästa =)

Igår var det dop för lille Zixten ute på Sandviken.
Trist att inte Johan kunde följa, men hans flyg gick ganska tidigt.

Regnet öste ner så vi höll oss inomhus.
Många roliga barn var bjudna, de ömsom skratta ömsom grät.
Zixten däremot var mycket nöjd/glad och följde intresserat med vad som hände under hela dopcermonin.
Han bjöd på många skratt då han var lite småbusig och försökte ta prästens bibel vid ett tillfälle, det lät precis som att han sa Amen efter vi läst en bön och när prästen la handen på hans huvud så la han båda sina händer ovanpå prästens hand och riktigt tryckte ner prästens hand mot hans lilla huvud. Han är för söt den ungen =)







   

Jill sjöng jättevacker under dopet likaså Katarina och Teodor.
Det var ett jättefint dop! Hoppas att doppresenten ska komma till användning ;)
Maten var oxå fantastisk!


Partaj

I fredags hade jag lite re-union med några av mina gamla gymnasieklasskompisar så tillika vänner =).

Innan de dök upp så grillade jag, Johan, Johanna och Bejka. Johan var grillmaster ute på gården, vi hade tagit ner grillen från balkongen eftersom man inte får grilla där.
Vi grilla kyckling som vi åt tillsammans med stor go sallad och tzatziki.

Maddis, Carita och Jodo dök upp efter 18-tiden nån gång. Kärt återseende =).
Vi drack gott, babbla, sjöng sing star och hade det trevligt. Tack brudar för en mycket trevlig kväll! Att Johanna och Bejka var med var absolut en bonus, alla kom mycket bra överens!

  
(trist att jag inte tog fler kort så att alla var med)

Det bar iallafall av ut på krogen(Plaza), det var ganska kul.... Johan och Fredrik dök också upp efter en stund och vi skaka loss on the dancefloor.
Blev sibylla på vägen hem, Johanna(Johans syster) sov över hos oss på soffan.


Dagen därpå(Lördag) gjorde vi dock 2 inte särskilt roliga upptäckter (förutom att vi alla var bakis).
Grillen var borta! Vi hade lämnat kvar den ute för att den skulle få svalna, en annan nästan likadan grill har stått ute hela vintern och även nu utan att den försvunnit så jag tänkte att det skulle vara lugnt.
Visserligen var det ingen grill som vi hade köpt eller så, jag fick överta den när Micke & Karolin flyttade till Uppsala, men ÄNDÅ(!)... trist att den skulle försvinna på premiärgrillningen.. snopet helt klart.
Johanna hade oxå utsatts för stöld, regplåten fram på hennes audi var borta. Superskumt!
Det var troligen inga som bor här som ligger bakom stölderna, det var säkert några snorungar som passerade och passade på att jävlas.

Shit happens, eller vad ska man säga? Less på stölder nu? JA!
-------

På lördagskvällen nestämde jag, Johan och Johanna oss för att käka på Asia Wok. Även syrran och Marcus hängde med. De var bruna och fina efter en veckas vistelse i Turkiet som de kom tebax ifrån i fredags.
Efter maten gick vi förbi Videoteket för att hyra film. Johan hyrde Daybreaker och spontanköpte OC-boxen med alla säsongerna (Jippie! Jag har aldrig sett på OC men alltid velat göra det, nu har jag chansen att se det i rätt ordning).

Vi fem gick hem till oss för att se filmen, jäklar vad bra den var!!!!



Kortfattat var handlingen att allt folk på jorden var vampyrer, förutom 5 % som var vanliga människor. De livnärde sig alltså på det blod som de stackars få människorna fick lämna (som när man lämnar blod på sjukhus).
Det serverades blod i kaffet, ja blod i allt liksom. Men blodet höll ju förstås på att ta slut så vampyrerna blev allt mer argsinta och abstinenta. Så det försökte hitta en lösning på problemet för att de inte skulle dö ut....
Mer säger jag inte! Men bra var den!
Ganska rå på vissa ställen, men bjöd även på en del skratt.

Höjdpunkter





Förra lördan(5 juni) var jag, Johan och Emma funktionärer på Folkracet i Krokom. Vi hade posteringen i första kurvan så det var mycket action. Pappa chefa på posteringen.
Kul och blåsig dag! 
Många tävlingar väntar i sommar, både som funtionär och som publik =)

----------------------------------




Förra tidagen besökte vi äntligen Ikea =). Det var verkligen på tiden.
Vi hitta mycket lattjo och den blev en ganska dyr slutnota, men bra saker hitta vi.
Men man blir ju trött o sliten av all vandring och kikande.

Vi inhandlade en rejäl garderob med skjutdörrar och inredning, ett vitrinskåp och en dvdhyllsförvaring. I övrigt blev det 2 taklampor, lite kökssaker, blommor och annat smått&gott.

Hittade en riktigt najs garderobsinredning på Ikea som jag valde att kopiera rakt av.
(Se nedan)


Och så här blev det i vardagsrummet efter tillskotten.



I veckan var vi också på Yamaha Center och handla de kläder som vi hade lagt undan där.



Kläderna ska vi ha på oss när vi åker runt på den här




(obs! Bilderna på Spydern är från april/maj då den precis hämtats)

På torsdagen hade vi halvdag på jobbet, vid 12 gick jag och kollegorna i min enhet ut för att lira kubb, blev även lite brännboll ute i det tokfina vädret! Senare på dagen kom cateringbilen med Jämtländsk buffé som de flesta av oss avnjöt tillsammans med lite vin.

Vinnarna av vår kubbturnering. Karin, Per och Mimmi. Snacka om kanonväder!


50 & 60-talsfesten

Redan när jag fick reda på att det skulle bli jobbfest med tema 50/60-tal fick jag upp en bild i huvudet hur jag ville se ut då. Jenny hjälpte till och gjorde lite research på hår och smink också.

Sammanlagt tog det runt 3 timmar för att göra hår och smink. Håret rullades först upp på värmespolar och tuperades kraftigt för att få till riktig 60-talsvolym. Hade varit svårt att lägga in en limpa i håret, en hopknövlad strumpbyxa fungerade lika bra, och var enklare att fästa klämmor i ;)



Tack Jenny för hår/smink samt lån av skor+paraply, tack till Elin för lånet av klänningen, tack Emma för lånet av örhängen och tack Anette för lånet av de fräsiga blåa skorna(som jag hade på inomhus) och den röda väskan  =).


Festen hölls på Oleary's 28 maj. Innan hade min enhet + några till förfest hemma hos Louise.
Vi hade riktigt skoj =). Alla var så fina.

Jag vann pris för bästa utklädnad =). Det var lite otippat, det var inget jag egentligen gick in för.. men något jag vart mycket glad för =).