Home makeover

Igår efter jobbet bar det av till Föllinge till mamma och pappa. Övervåningen ska äntligen få ett lyft, no more brun/gul heltäckningsmatta och snorgröna väggar :-P . Jag och pappa la första lagret färg på kvällen, det ska bli en vitaktig färg. Åh, det är så kul att måla! Idag ska vi måla nästa lager av färg, eventuellt behövs ännu ett lager för att få det jämnt och fint. Sen ska en ny heltäckningsmatta på som är typ beige. Spänd på resultatet :-)


Klant

Ja, jag är klantig. Ibland funderar jag om jag är typ släkt med Långben eller kanske rentav Långben personifierad ;-) . Dagen började klantigt med en försovning, rusade upp 06.10 och kastade på mig kläder och la två ägg för kokning(min standardfrukost). Jag skulle varit med på spinningen tillsammans med Maria som började 06.30 på badet men kom till badet 06.32 vilket genererade att jag inte kunde vara med på passet och troligen fick en prick för att jag inte hann till bokat pass(klantigt). Gick och sprang på löpband istället samtidigt som jag funderade om det var så nödvändigt att koka ägg.. särskilt på en fredag när vi ändå bjuds på enhetsfrukost. Ja ja, äggen skulle komma till användning lite senare i nästa klantighet. Förmiddan rullade på ganska bra. När det var dags för lunch gick vi ner till mikrorummet jag värmde matlåda och ställde lådan på diskbänken och la locket löst ovanpå. So far so good. Men när jag skulle samla ihop bestick, vattenflaska och mobil händer det som inte får hända. Jag får Matlådan full av tonfisksås att välta ner över mina ben, mina stövlar, alla lådor och en bra bit av golvet. I mikrorummet just då befann sig rätt många, kring tjugo personer vars ögon dras direkt till förödelsen. Åh vad pinsamt. Tack och lov fick jag hjälp av mina fikakompisar(Maria och Camilla) att torka bort sölet, mycket snällt. En stund senare kunde jag skratta åt det. Men så typiskt bara! Det som fanns kvar i lådan räckte till två tuggor, det var här äggen kom in i bilden... De fick bli min lunch :-P . Nu hoppas jag det räcker med klantigheter för idag :-)


Veckan

Förutom att jag varit ganska trött/slö har det varit en bra vecka. I tisdags firade jag och Johan att vi hållit ihop i 4 år <3 vad tiden går fort! Vi gick gick ut och åt middag, såg bio(Ted, superrolig och helt i vår smak) därefter gick vi hem och skålade i bubbel :-) . Under onsdagen och torsdagen gick jag utbildning på jobbet i förvaltningsrätt, intressant och lärorikt. I fredags kom Family Guy säsong 10 och 11 i brevlådan så jag och Johan kollade en hel del avsnitt. Igår(lördag) kom Johans föräldrar på besök. Vi gick och såg nya Bondfilmen och gick därefter på Dalwhinnie och avnjöt otroligt god mat. Både servicen och maten är så bra där att jag tror det är mitt favvo-hak :-) sen gick vi hem och såg Så mycket bättre m.m . Johans päron sussade över hos oss. Idag hittade vi på att åka till Jamtli och spenderade några timmar där, riktigt kul och en hel del nya utställningar hade de :-) sen var det dags att vinka av Johan som åkte till Norge och jag har spenderat kvällen med tvättande och tv-titt. Ser nu framemot en energisk vecka.


Halvdag

Ah, härligt med helg. Idag jobbade vi halvdag och morgonen inleddes med en spinningpass med Maria 6.30 imorse. Skön start. Senare ikväll kommer Johan hem med flyget. Han är efterlängtad <3 . Vad morgondagen bjuder på vet vi inte, men det blir nog rätt lugnt. Arbetsveckan var lite slitig, jag har haft dålig ork. På söndag bär det av till Sundsvall för Ikea m.m. med jobbtjejerna, blir skoj :-)