Tankspridd men effektiv =)

Dagen börja med att jag var lite extra döv och snurrig.
Hörde ordentligt fel på "Digestive-paret" och Biggest Loser, mohahahaha.

På fredag blir det jobbfest på Oleary's med 50 o 60-talstema(i form av utklädnad) om man vill.
Jag har ordnat så att jag ska få låna en jättefin klänning av Elin, så jäkla gulligt av henne att låna ut den.
Håret o sminket har Jenny rekat och ska hjälpa mig med på fredag =), oxå hur gulligt o snällt som helst.
Idag strax innan lunch brumma jag, Söderknopp, Sandra o Louise iväg till Kupan för att se om vi kunde hitta nåt intressant där. Min förhoppning var att hitta några passande billiga skor, dessvärre hitta jag inga i rätt size =(.
Ingen av oss hitta något överhuvudtaget som föll i smaken.
Men sen skicka vi diverse inspirationsbilder till varandra för att få uppslag/ispiration, blir nog hur bra som helst.

Efter jobbet blev det salladsmiddag o städa. Sen Biggest Loser (hi hi hi) o därefter inleddes projekt: "Baka-nåt-gott-att-bjuda-kollegorna-på-enhetsfikat". Vi turas om att baka till varje torsdag.
Jag bakar i snitt ungefär aldrig, det e ganska lite det. Men jag har känt lite ågren en längre tid att de flesta andra (en del flera gånger)bakat o jag har bara mumsat men aldrig bjudit själv. Nu måste man inte baka om man inte känner för det, klart man kan handla något.... har varit mycket köptårtor på slutet, det har varit en del födelsedagar o så. Men det har känts som jag velat anstränga mig lite mer än att köpa färdigbakat.

How ever, efter att letat länge hittade jag till slut ett recept som beskrevs som "lättbakat" men kändes ändå lite smålyxigt. Gick dock åt mycket längre tid än jag hade trott, typ 2 timmar. Receptet visade sig inte stämma riktigt.... det som jag beräknat som dubbelsats blev bara som enkel av någon lustig anledning... så jag fick göra en smet till.
Till min stora chock såg jag sen att mina bakverk inte såg likadana ut efter gräddning (!). Då blev jag nervös o funderade om jag skulle bli tvungen att göra en tredje smet(vilket det inte fanns tillräckligt med ingredienser för), men efter att smakat båda så insåg jag att det inte var någon större skillnad i smak, bara utseendet... pew!
Blir spännande o höra vad kollegorna tycker om det imorgon. Jag förväntar mig inte direkt stående ovationer, dagens ros eller titeln årets mästarbagare... så länge det tycker att de smakade okej så är jag mer än nöjd =)
hi hi...

Bjussar på en bild från en mycket tidig bakning

 Hi hi.

Nä, nu kallar sängen på mig... så det är bäst att lyda.

By the way.... drog lite förhastade slutsatser.... förlorade inte 82 kr på Storsjöbadet.... hittade dom på byrån hemma, måste lagt ur dem när jag kom hem igår o sen varit tankspridd o glömt det.
Skönt att de "kom tillbaks" iaf ;)

Gårdagen i korthet

  • Härliga skratt på jobbet.
  • LÖNING!!
  • Storhandling på Willys.
  • Panik till Storsjöbadet (hitta inte mitt badarmband, men kunde som tur va lämna kökortet i pant)
  • Hårdträning i form av vattengympa med Jenny
  • Bubbelpool efteråt
  • Tappa bort 82 kr ur mina jeans (i omklädningrummet troligen) =(
  • Sen middag i form av makaroner, kryddkorv och vin med Emma (inte att förglömma förrätten i form av tomater, mozzarella och oliver)
  • Desperate Housewives
  • Betala Johans räkningar
  • Slökikande på delfinalen i Eurovision

 


Mysweekend

I torsdags fick jag äntligen hälsa på Caritha och hennes lilla Tindra.
Vi möttes och fika på Törners en sväng, Ingrid var oxå med.
Tindra är verkligen ett litet charmtroll och hon låg o flina nästan hela tiden. (utom när korten togs förstås)

     

Senare på kvällen tog jag o syrran en joggingtur, riktigt najs... blev imponerad över hur länge vi faktiskt orkade springa.

Fredagen blev det lite filmtittning, var förbi i Valla en sväng o hämta upp min grill som stått där hela vintern.
Sen pimpa jag o Johan upp balkongen lite grann, vi klippte till en matta o placera grillen där ute(även fast man inte får grilla på balkongen här så är det en bra förvaringsplats för den).
Nu fattas bara stol o bord, som jag förhoppningsvis får köpa av Anna snart =). Sen vore det fint med lite blommor ute oxå.

Lördagen var vi hur seg som helst. Besökte Fredrik o kika på hockey, så jäkla trist att Tjeckien skulle kvittera när det var så få sekunder kvar... o att Sverige skulle förlora på straffar sen.
Jag o Johan drog o åt pizza på Daffys efter hockeyn, senare på kvällen blev det bio: Prince of Persia... riktigt bra faktiskt. 
En riktigt härlig myshelg.


Vid ett idag skjutsade jag ut Johan på flyget, och begav mig sen på jobbet för att göra 4 timmars övertid.

Emma anlände för någon timme sen, hon ska vara min sambo under några dagar. Lägenheten i Valla är utstädad o tom nu, men hon har några dagar kvar på sin praktik som lärare på Fagervallsskolan.

Just nu håller vi på att kolla på en rolig film på femman.

3 veckor...

....sen jag skrev någonting här.
Haft väldigt lite inspiration och motivation att skriva, prioriterat annat helt enkelt.
Datorn hemma slås väldigt sällan på, när jag tänker efter så kanske jag tryckt igång den i snitt 1 gång per vecka senaste veckorna.

I fredags allafall kom Johan hem, på kvällen hälsade syster och Marcus på. Vi lira rockband och hade trevligt hela kvällen.

Lördagsmorgonen bar det av till Offerdal för min o Johans del för att kika på Folkrace, det var första tävlingen i sponsorcupen och det ville man ju inte missa.
Vad jag däremot missa var att klä på mig ordentligt...... hela området var ju en enda gyttjepöl(gegga+regn=gyttja). Jag hade vita sneakers och jeans... hur tänkte jag där? Dom var inte så vita efter några timmar, det ultimata hade helt klart varit stövlar och regnbyxa.
Som tur var lättade det under dagen och blev ganska soligt stundtals. Emma, Tomas o Boije var oxå där o titta, dessvärre gick det inge vidare för dom som vi heja på...Boije, Magnus o brorsan(ingen kom till någon final, Magnus var ganska nära men hans bil hade nog inte "orkat" final).
Efter folkracetävlingen for vi hem, Emma stanna kvar hos o vi sola lite på balkongen då det plötsligt blivit rena sommarvärmen. Emma for hem till sig, jag o Johan orkade inte vara ute så vi gick in och kolla på Bröllopsfotografen(ganska bra film). Efter en stund knackade Emma och Emil på, vi bestämde oss för att göra gemensam middag. For iväg till Maxi och inhandlade lite saker till vad som skulle bli en supergod sallad.
Sen spelade vi fyra rockband(Emil och Joahn på gitarr, jag på trummor och Emma på sång).
Ganska sent dundra Tomas, Lulle, Boije och Magnus in en stund. Då blev det singstar istället.

Söndagen var en slappardag ordentligt. Men lite nytta gjorde vi oxå, Johan skruva upp gardinstänger i alla rum och jag satte upp gardiner..... Äntligen! Har känts så jäkla tomt att varit utan gardiner i fönstren, blev genast lite mer hemtrevligt.
Nästa steg blir IKEA, vi har kommit på ganska mycket saker som vi behöver för att kunna få riktig ordning här.
Främst är det ju garderober, just nu ligger det nån hög kläder här, en annan blandad hög där osv. Vill man hitta något speciellt klädplagg är det lite som att hitta en nål i en höstack.
Idag har en snubbe varit här och tagit mått på köksluckorna, så om typ 4-5 veckor levereras dom och kan sättas upp. Det kommer verkligen bli ett lyft för köket med nya luckor, handtag och ny bänkskiva.... längtar!

I mitten av sommaren gissar jag att de drar igång med badrummet.... det blir najs... men hade inte varit fel om de började med det ganska snart. 

På jobbet rullar det på. Har blivit ganska mycket jobba på slutet, dels för att bättra på flexen och även en del övertid. Trivs fortfarande ruskigt bra =).

Nu dags att sova.