Hektisk morgon

Igår efter jobbet blev det en sväng på stan. Sen blev det lite ljusparty som Caritha var värdinna för, fann massor med fina/godluktande ljus och jättefina hållare.... ville köpa alltihop typ...men jag har verkligen inte råd just nu känns det som... blev ett litet inköp iallafall.
Efter partyt betala jag mina räkningar o for ut till Emma i Valla, eftersom jag hade lovat henne att vara chaffis till tågstationen tidigt på morgonen. Försökte vara lite praktisk genom att övernatta där... då skulle jag med all sannolikhet ta mig upp så vi hann till tågstationen till kl 6.00.
Hur som helst satt vi uppe ganska länge o glodde på tv, prata och fixa med lite. Vi somna kring ett tror jag.
Klockan 04.25 drog första alarmet igång, sen snoozades det framåt. Under snooztiden börja drömma en massa skumma grejer.... bland annat att vi missa att komma till tåget i tid. Jag vakna med ett ryck 05.30 o insåg att vi var ganska sen eftersom vi planerat att åka från lägenheten då. Emma stod o fixa till sig o packa o sa att det var lugnt. Jag hoppade iallafall i mina kläder på 3 minuter och börja förhöra om hon hade med sig alla saker hon behövde få med till Skottland.... vi kom på ett antal saker som fattades i resväskan.
Plötsligt var klockan 06.46 o vi lämna lägenheten i ilfart. Vad upptäcker vi då? Jo, både Emmas o min(Johans) bil var helt frostiga... i panik skrapa vi bort lite o for iväg. Emma åkte i förväg till Jennys lägenhet o lämna sin bil o nyckel där. Jag såg verkligen intgentinge genom bilrutan... hade ungefär en liten kvadrat på 3x3 cm att kika på vägen genom. Upptäckte t.o.m vid ett tillfälle att jag var på fel körbana o rättade till direkt, vred febrilt på alla reglage för att få till sikten... men när man är tokstressad och bilen inte är ens egen är det svårt. I bilen tänkte jag: "Det här kommer aldrig gå, vi kommer inte hinna dit i tid!"
Hämtade upp Emma på Hornsgatan o full gas till tågstationen, klockan 05.58 anlände vi. Emma hann precis med.... pew.
Sen parkera jag bilen i garaget, gick in o hämta matlåda och begav mig sen upptill jobbet. Var där vid halv sju så det var inte så dumt o va lite tidig. Men lite trött är jag nog.... o adrenalinet från morgonen sitter fortfarande kvar.... gulligt av Emma att servera mig 2 st Rosenrot för att bli pigg o alert.

Idag behandlas min & Johans intresseanmälan på en lägenhet som jag o Johan anmält intresse för.
Jag tänkte mig att det kommer ringa under dagen.... men enligt kollegor som är insatt i hur just den bostadsförmedlingen funkar så får man hem ett brev om de anser att man är lämplig... sen får dessa titta på lägenheten... sen bestämmer bostadsförmedlingen vem som får den.
Utan att ha sett den så känner jag ändå hur perfekt det skulle vara att få bo där.... i mitt huvud har jag redan flyttat in där. Men jag får försöka lugna ner mig o låta ärendet ha sin gång.... vi kanske inte ens får komma o se på den... bättre att försöka ställa om sig på att det inte kommer bli vi som får den... så slipper jag bli besviken sen. För om man är lite logisk.... hur ofta får man den första bästa lägenhet man aktivt söker?
Innerst inne hoppas jag massor förstås.... men blir det inte den här så blir det väl någon annan lägenhet förhoppningsvis.

Nu dags för lite jobb.


Firande Lost Babylycka Styling Dop NewMoon

En hel del har hänt sen sist jag skrev=).

Förra helgen åkte jag & Johan runt och firade lite födelsedagar. Först en sväng till Lit och gratulera Tomas på sin 31-årsdag. Därefter åkte vi till blå center där vi fira syrrans kille Marcus o en av deras vänner Madde.
Blev en del go tårta =). Sen for vi vidare till Åre på Broken där vi käka middag me ett gäng, hur gott som helst.
När vi kom tebax till Undersåker festa vi loss lite.
Nästan hela söndagen gick åt att kolla på Lost, det är ju så jäkla bra! 
  
Förra måndagen föddes Martin o Jennys son Zixten.  Precis som jag o Emma förutspådde tidigt i graviditeten så var det en pojke som kom ut. Vilken liten sötnos! I fredags fick jag & Johan träffa honom en sväng, så lugn o snäll.
Igår(lördag) var jag iväg på Rut M.fl kl 9.00 för en personlig styling. Fick ett presentkort förra julen där en personlig styling ingick. Det var hur kul som helst. Tjejen hade plockat fram massor med outfits som jag fick pröva.
Hur snygga som helst, o storlekarna/färgerna.. ja allt stämde jättebra. Fick lust att köpa allt, men det hade blivit väldigt dyrt isåfall. Köpte det jag kände mest för, har hängt undan en del till på onsdag när löningen kommer =)
När jag kom tillbaka till lägenheten åt jag & Johan frukost o hann även börja kika på ett Lost-avsnitt innan vi begav av till Stora kyrkan för dop. Johans kusinbarn Malte skulle döpas. Jättefint dop!
Efteråt samlades alla i församlingsgården där vi åt tårta o umgicks.
Sen hitta jag på att vi skulle kika förbi hos Fredrik så Johan fick se hur fint han har renoverat i lägenheten.
Vi fick även hälsa på deras lilla valp Pepsi som de hade hämtat samma dag =).
Sen gick vi ner o kika på syrrans nya lägenhet som håller på att renoveras för fullt. Efter det var det middagsdags så vi anslöt oss med resten av Johans familj och käka middag på Athena.
Sen gick vi på bio, grabbarna(Johan,hans farsa, hans svåger o hans kusin) såg på 2012.
Jag, Johans mamma o Johans syster gick på New Moon. Å den va riktigt bra =).
Sen blev det några Lost-avsnitt tills jag o Johan somna.

Idag kikade vi klart på säsong 3 av Lost. Nästa gång han kommer hem(om 2 veckor) fortsätter vi troligen med säsong 4 =).
Vid halv fyra skjutsa jag ut Johan till flyget. Sen dess har jag mest bara softat, hade tänkt gått på jobbet för lite övertid... men hade ingen ork över för det... o när det är frivilligt så måste man ju inte ;).
Prata nyss me syrran, vi har nu planerat in veckans träning. Känns kul att hon oxå börjat på Stepin. Jag har verkligen inga problem att träna själv, men träningssällskap är aldrig fel =).
Nu blir det lite Tv o fix... imorgon väntar vardag igen.

(svin?)influensa

Jag börjar bli rejält less på att vara sjuk nu.
Det började egentligen redan i torsdags då jag vaknade upp med halsont.. men det var väldigt lindrigt då.
Hela helgen i Vemdalsskalet har jag varit småsjuk, lite snorig o hostat.. men helgen där var ganska lugn ändå(läs mer om forumhelgen längre ner).
I måndags när jag vakna kände jag mig fortfarande krasslig o bestämde mig för att va hemma från jobbet.
Hela dagen gick åt att dricka te o knapra halstabletter. Det blev inte bättre.
Tisdag(dvs igår) hade det inte blivit nämvärt bättre, så jag blev hemma även då.
Bestämde mig för att besöka apoteket för att få tag i bättre kureringshjälp.
De rekommendera Bisolvon som ska hjälpa "trögt slem", eftersom jag har känslan av att de sitter fast i luftrör/lungor. Använt de tabletterna o äntligen fick jag börja hosta ordentligt, men nästan inget kommer upp.
Idag vakna jag helt utmattad o börja hosta.. o det har jag gjort hela dagen.....
Så här seglivade brukar inte mina förkylningar vara =(.
I detta nu sitter jag fortfarande o hostar, känns helt hopplöst. Det är inte alla som saknar sina jobb, men jag gör verkligen det.... jag är less på att bara va hemma o snörvla o hosta! Jag vill göra nån nytta! Jag känner mig som en "skurk" som e hemma, som borde jobba. Men jag vet att om jag skulle gått på jobbet någon av dessa dagar jag varit hemma hade jag ändå knappt fått nåt gjort..... hade sprungit skytteltrafik mellan skrivbordet o toan för att hosta upp o snyta mig.
Bläääää.......

Höstforum då.
Det var jättekul som vanligt, allt var lyckat.
Jag o Emma anlände först till stugan, sen hämta vi upp Janne(som redan var i Skalet eftersom hans jobb bygger stuga där).
Lite senare anlände resten o party drog igång.
Vi hade superfin stuga, precis lagom för våra behov. Bäst av allt var nog at det fanns två toaletter.... det är ju som ganska bra o ha när man är 10 personer.

Fredan var vi uppe tidigt... kring halv åtta tror jag. Då hade vi sovit ca 4 timmar men var pigga o förväntansfulla.
Kring klockan ett svida vi om till Maffia, som var vårt tema för after-ski den dagen.
Alla var så fina o matcha varandra.
   


Roligaste afterskin på länge må jag säga, bra musik o många roliga utklädnader. Roligast var nog han som var utklädd till dusch(!). Han hade ett duschdraperi med hållare o kran runt sig, så han stod alltså i duschen o kikade ut genom draperiet, han hade nån slags sele på sig så duschen var som ovanför han.. svårt o förklara.. men fränt var det!
Efter afterskin blev det bastu o middag(lasagne) =) Emil dök upp oxå.
På kvällen var vi så trötta så vi chilla, spela spel o hälften av oss valde att stanna hemma i stugan istället för att gå in på dansen.
Jag o Emma for dit en snabbis o kika. Vi hade en bit gångavstånd så det blev taxi vart vi än skulle under helgen.

Lördan var jag o Zandra ut på en tidig morgonpromenad, när vi kom tebax till stugan började Zandra skotta snö kring bilarna, hade ju snöat helt kopiöst. Jag byggde en snögubbe under tiden =)

Såsmåningom bytte vi om till vårt andra tema: Ombytta roller.
Jag hade med keps, t-shirt, skjorta m.m som jag hade fått låna av Johan. Hade även köpt en mustasch.. men den satt inte så bra... Zandra hade köpt "skäggsmink" som alla vi tjejer sminka oss med.... blev hur bra som helst =).
Killarna dressa upp sig i strumpbyxor, leggins, bh:ar med mera.... hur roligt som helst. De hade desstutom laddat upp med brun-utan-sol som de hade smörjt på några lager av. Hysteriskt roligt att se!

     

Trevlig sista kväll, vi käka tacomiddag, kolla dansbandskampen o dansa loss på hotellet.

Riktigt najs helg.

Igår ringde pappa o berätta att min bil äntligen har blivit såld. Å efter nästan 2 månader på blocket så var det verkligen på tiden.
Fick inte så mycket som jag hade hoppats på, men lite klirr i kassan blev det.