En hel biosalong till vår ära =)

Igår bestämde jag, Jocke och Maddis oss för att gå och se bion 28 veckor senare, vi kom till biostaden strax före nio.... Maddis stannade och prata me en bekant och Jocke gick på toa, jag gick in i salongen. Till min förvåning satt det inte en kotte i hela salongen, jag kollade på biljetten en extra gång för att se om jag gått fel ....det hade jag inte.
Sen kom Maddis och Jocke in oxå, vi blev överaskade och glada.... vi kunde ju ta vilken stol som helst... eller varför inte ta tre stolar själv och ligga =) . Det var ingen lite salong heller, salong 2 den rymmer 120 personer. Man kunde känna sig som hemma ordentligt, vi kunde ha mobilerna på och snacka högt om filmen.... riktigt härligt.
Ja.. filmen... den va ju rätt läskig... en splatterfilm kan man väl kalla det.. mycket blod och många kvicka överaskningar. Bra story iallafall, man satt som på nålar av spänning ibland, fast stundtals var den ganska enformig och lite överdrivet mycket blodspilleri.

image35

På en skala 1-5 får den en 3:a i betyg från mig

Födelsedagsbarn



image34


Japp, igår fyllde jag 21 år. Inte särskilt jämnt eller att det gör någon skillnad... de flesta åldersspärrarna är passerade nu. Det var en bra födelsedag. Vaknade i Föllinge, hade lite ledigt så jag hade farit dit. Mamma och pappa kom upp me choklad och stutar... det är så de flesta födelsedagarna har börjat... så det är förstås traditionsenligt. Fick inte så mycket presenter... men jag har ju ändå fått en liten bil av mamma och det är ju nån tusing + att jag fick en vattenkokare... det har jag länge tänkt skaffa. Av Farmor & Farfar fick jag pengar och en supertrisslott. Sen på eftermiddagen åkte jag till stan och mötte upp Jocke i lägenheten, av honom fick jag oxå en supertriss.... har inte hunnit skrapa ännu.. vem vet.. kanske man e miljonär =) . Sen kom syrran och Marcus förbi på tårta... av henne fick jag presentkort på fem ansiktsbehandlingar, hon studerar vid Axelsson's Gymnastiska institut i Stockholm och har blivit riktigt duktig på massage.
 
Sen på kvällen for jag till Sandviken där de skulle va fest för alla som arbetat där med danserna och annat i sommar. De va kanske 30 personer där, vi åt och drack gott..... och Åke och Lindkvistarna sjöng och drog roliga historier. Mitt i alltihop ställde sig alla upp och sjöng för mig.... både "Med en enkel tulipan" och "Ja må hon leva" det kändes mäktigt och smickrande att så många sjöng bara för mig. Jenny och Anette hade köpt doftljus och hållare til mig, det va rart gjort.. finns inget bättre än tända ljus.

Idag har jag  och Jocke röjt och städat från festen, det tog en bra stund....... man känner sig lite trött i kroppen. Eftersom säsongen e slut fick vi ta allt vi ville ha i matväg från serveringen.. så vi plocka på oss snacks,drycker,bröd och annat... nu e både frys och kyl fullproppad.

I fredags for jag, Emma och Johanna på dans i Fyrås... det var lite intressant.... först lite förfest i Håxsjö hos Kristian och några till... sen for vi iväg.... ja vad kan man säga.... medelåldern på folket va kanske 40 år.... så man kände sig lite malplace... men har man betalat in sig så e det lika bra att utnyttja slanten.. så några dander blev det me folk i ens egen ålder.

oki doki.... ska ta och skrapa lite lotter... håll tummarna.
Ha en bra kommande vecka!
Tack och hej - Leverpastej

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Johanna
 
Reglerna

  • Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.
  • Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.
  • I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

  • 1. Jag tycker inte om att städa, kan gå flera veckor ibland, men när jag väl gör det så är det nästan överdrivet noga.
    2. Jag sover med tre kuddar under huvudet, annars kan jag nästan inte sova.
    3. Min favoritfärg är blå
    4. När jag är hemma själv händer det att jag pratar med mig själv
    5. Barnsligt förtjust i disneyproduktioner, roligast är Långben och Pluto.
    6. Förbrukar ca en tuggummipåse per dag
    7. Simpsonsfreak
    8. Tänker oftast på andras bästa före mitt eget

    Utmanar Emma, Maddis, Johanna, Maria, Anne, Elin, Joppe, Karolina 


    Uppdatera mera....

    ..... borde man kanske göra här.
    Sedan bröllopet/dopet har jag jobbat på, varit sjuk men det har även blivit en del festligheter.

    Förra lördagen for jag, Emma och Ida på folkrace i Krokom, kul men väldigt kallt... brrrr.

    Ganska så spännande, men många förare man inte kände till. Sen for vi iväg mitt i finalerna för Emma skulle köpa mobil på elgiganten innan dom stängde. Sen hem för förberedelser inför Caritas lilla fest, taxi dit.. stannade en stund men åkte ganska tidigt av olika omständigheter. Lite kebabbaren och sen röjde vi loss hemma hos mig sent in på natten... det var jag, Zandra, Emma, Emil, Maddis och Robin. En klart minnesvärd kväll... något bakis dagen efter... Emma och jag hade bland annat klunkat i oss en 3 liters box vin själva... + sourze.. cider och annat gott.


    Sen flöt veckan på, träffat Jocke och hittat på lattjo grejer varje dag... film, mat, powerwalk m.m. Han är en mycket bra vän, känns bra att vi håller kontakten.

    I helgen jobbar jag, hade velat vara ledig imorgon.. men det var visst omöjligt. Dans på Aspåsnäset ikväll.... ska dit me polarna.