Minisemestern

Natten mot torsdag förra veckan började jag & Johan vår resa ner till Örebro.
Johan körde hela vägen, jag var mycket trött men höll mig vaken hela vägen, Johan hjälpte till genom att hålla allsång och showa loss...(dansa, knäppa med fingarna, tjoa, byta ut texter så att han sjöng mitt namn istället). Halleluja vad jag skratta, han kan verkligen underhålla =)

 
Vi stannade på en parkering någon mil utanför Örebro o sov i 2 timmar kanske.
Sen ringde vi till Micke så han släppte in oss o bilen på campingen. Ingen dålig camping, Gustavsviks Camping som den hette hade det mesta... jäkligt fräsch o en av de få 5-stjärninga campingarna i södra Sverige.
När vi kom fram till deras husbil passade jag på att lägga mig o sova några timmar.
Sen begav vi oss till Paradisbadet som fanns på campingen. Där fördrev vi många timmar i olika bassänger o rutchkaner. På kvällen for vi tjejer dvs. Mia(Mickes fru), Sara (Mias brors flickvän) och jag in till Örebrocity för att handla käk. Det blev så vi grilla fläskfilé o åt en rysligt god potatisgratäng o stor sallad till...mums!
Sen var det skönt att få sova.

Fredagen 24/7.
Vi vakna av att barnen(Linus 3 år och Noa 1 år) hade vaknat o skulle äta frukost.
Sen hoppa vi allihop in i deras bil och for till Stockholm. Tog kanske 1 ½ timme att komma dit.
Vi parkera vid Skeppsbrokajen o tog först en tur i Gamla stan för att sedan gå vidare mot Sergels Torg o Gallerian.







Vi avnjöt en god pizza på ett ställe som jag inte alls minns vad det hette. Blev inte så mycket shopping, det enda var ett linne på Carlings som Johan köpte till mig. Slutligen kika vi lite mer i Gamla stan för att sedan åka tillbaks till Örebro. På kvällen blev det Yatzy med Martin & Sara, lirades en del bilspel o skjutning oxå =)

Lördagen 25/7
 
Var det dags att lämna campingen och Örebro.
Vi åkte Volvo o de andra i husbilen. Stannade till i Mariestad o käka.
Sen kom vi framtill Trollhättan där Micke,Mia o barnen bor. Vi gick husesyn i deras mycket vackra hus.
Sen tog vi en tur ner till Göta kanal o några slussar. Dör avnjöt vi varsin rysligt god räkmacka, krämigt god o mycket räkor =)

   

Efter måltiden vandrade vi längs kanalen o kom fram till Spikön, där stannade vi o lira minigolf. Micke vann, Jag kom tvåa, Johan trea o Mia fyra. Riktigt fina banor var det.



Sen kom vi på att vi skulle ha pokerkväll, så vi skulle plocka upp ett till par som bodde i centrala Trollhättan. Snubben visade sig vara ett bowlingproffs, vunnit SM o kommit nia i världsmästerskap.. inte illa.
Vi blev bjudna på whiskey hemma hos honom i väntan på taxi ut till Skoftebyn där Micka o Mia bodde.
Ett riktigt bra pokerbord hade de, vi lirade ganska länge... som bäst placera jag mig som 2:a två gånger.
Jag o Johan "kasta in handuken" o la oss kring ett, de andra höjde nog insatsen lite o fortsatte nån timme till.



Söndagen 26/7 

Lugn o seg förmiddag. Barnens mormor kom förbi för att passa barnen medan jag,Johan,Micke o Mia for till Göteborg o gick på Liseberg. Det var väldigt mycket folk, det var riktigt bra väder oxå.
Vi köpte ett femkampshäfte o tävla lite i kasta sill, skjuta ankor, tanka bil o 2 grenar till. Gick inge vidare för mig.
Jag blev smått frustrerad.. nä ärligt.. jag fick PANIK av att ingen i sällskapet ville åka nån karusell. Jag älskar att åka karuseller, få känna adrenalinet forsa i kroppen.... man får sånna härliga lyckorus. Det var mitt tredje besök någonsin på Liseberg.... har sedan tidigare hunnit med klassikerna Flumride,kållorado,balder,Lisebergsbanan,uppskjutet,höjdskräcken m.fl. Var väldigt sugen att pröva Uppswinget eller kanonkulan. Micke o Mia är inga karusellmänniskor... o Johan gillar inte höjder.... o själv ville jag verkligen inte åka. Men konstigt kändes det att vara där utan att åka.... jag var tjurig som ett litet barn en stund. Men det gick över... =)
Vi tog ett roligt kort i Western-style =)


(blir ju inte alltid så bra när man tar kort på kort, Johan ser väldigt cool ut... hon som fota bad hela tiden om ett stort leende.... ser inte allför äkta ut.. men helt okej bild)

Johan o jag vann en assa lajban =)




Måndagen 27/7

Tog vi avsked o for vidare hemåt. Först stanna vi till i Överby köpcentrum... åh.. det var massor av reor.. men det fanns så ont om tid... 2 linnen för 30 kr styck från Cubus blev det iaf.
Stanna till i Mora o käka hamburgare.
Hemma i Östersund var vi kring elva på kvällen.
Riktigt mysig tripp.. trodde inte vi skulle hinna med så jäkla mycket som vi gjorde.


Trevligheter

Såg att det var närmare 3 veckor sedan jag skrev senast(bortsett från det lilla inlägget tidigare idag).
Mycket trevligt hinner hända på några veckor.

Förrförra helgen blev lite grillning o umgänge i Valla. Riktigt trevligt, najs att vi brudar slog killarna i kub varje gång =)

    

Den söndagen kikades det på Folkrace i Krokom. Boije kom 3:a i A-finalen, riktigt bra kört av honom!

I övrigt har hunnit
*Badat massa i Undersåker med omnejd.
*Sett 2 biosar med Johan: Transformers & Bruno. Båda rekommenderas varmt =)
*Skaffat ny mobil: Sony Ericsson W995 som jag är supernöjd med.
*Prövat nya indiska haket GOA (i fd. News-lokaler) med UFK-gänget från jobbet
*Tränat. Mest spinning, men även lite trampmaskin o spring på löpbandet.
*Jobbat... ingen riktig/normal semester för moi iår. (med undantag av torsdag,fredag denna vecka o måndag nästa vecka då jag får vara lite ledig).

I fredags körde vi lite Gokart på Lungre ett gäng. Jäkligt kul! Rolig målgång i A-finalen... Fredrik o Lulle passera mållinjen precis samtidigt. Vi bedömde seger till Fredik med typ en centimeter =) haha...
Kan tänka mig att de fajtades lite över det hela helgen när de var i Åsele .


   


Jag & Johan spenderade vår helg i Undersåker.Kikade på lite roliga filmer tillsammans med Johanna o Robin... Big Stan och Zack&Mirri makes a porno. Lördagen blev det bada o grilla. Söndagen satt vi inne o kika på filmer när Johan o Johanna var små.... jättegulligt =)
Sen på kvällen kika Pecka, Johannes o Micke förbi så vi lira Rockband o MetallicaGuitarHero i några timmar.

Måndag(igår) var tanken att ta Årependeln från Undersåker vid halv sex..... försov mig med typ 10 minuter.. grrrrr.
Fick iallafall åka bärgningsbil med Robin som ändå skulle in till stan, Johan åkte oxå med.
Fasen vad folk kika ut genom fönstret när jag kom till jobbet med bärgningsbil... hm.. kanske inte det vanligaste färdsättet.

Imorgon väntar semester. På kvällen börjar äntligen jag & Johan färden söderut. 
Örebro är destinationen som det ser ut nu.... har ju varit lite fram o tillbaka över vart vi ska(se tidigare inlägg).

Nä.. nu måste jag faktiskt packa klart. Har så lätt att glömma viktiga saker... lättare att undvika det om man inte väntar till sista stund att börja packa =)


Konstant regn

Trist att det ska regna så mycket.... åtminstone när man ska till o från jobbet. Annars gör det inte så mycket när man ändå bara sitter inne och jobbar. Länge sen jag skrev.. har hänt en hel del skoj sen sist.

Ikväll ska det packas o förberedas inför resan söderut. Imorgon åker jag o Johan iväg med bil till södra breddgrader(haha.. typ Örebro).
Vi ska hälsa på Micke(tatueraren/Johans kusin), Mia o deras 3 vilda men dock så härliga barn =). Först var tanken att hälsa på dem i Trollhättan där de bor, men sen visade det sig att de skulle på semester.. men vi var så välkomna att bo med dem i husbilen.
För några veckor sedan hade vi siktet inställt på västkusten dit de hade bestämt att fara, sedan ändrades det till Örebro.... i helgen ringde de o sa att det är Stockholm som gäller.... o igår ringde Johan o sa att det är Örebro igen som gäller.. .
Kan inte annat än skratta =), slutar kanske med att vi hamnar i Umeå eller nåt =). Skönt med miljöombyte ska det bli iaf.

Nu ska jag ta o jobba vidare... uppdaterar ordentligt ikväll.. med bilder o så =)

Ha en trevlig dag i regnet!

het hetare hetast

Halleluja vilka soldagar vi fått ha =) Å det lär ju fortsätta om man får tro väderprognoserna.

Förra torsdan efter att jag o Jenny vattengympat oss på kvällen  färgade Jenny mitt hår hemma hos mig. Johan kom förbi efter en stund. Blev ingen större förändring på hårfärgen men utväxten blev så mycket bättre och det kändes kanon.

Efter jag jobbat klart på fredan gick jag ner på stan o mötte upp Johan och hans föräldrar. Vi gick runt o kika lite sen höll vi på att smälta bort så vi gick ner till Badhusparken o åt mjukglass =).
På kvällen blev det grillning o kubb nere vid Jamtlibryggan tillsammans med Jenny,Martin,Zandra,Tomas,Emma,Maddis & Anders.

   

Jag o Johan passa på att ta första doppet i sjön för i år. Var ju inte varmt precis... men uppfriskande =)


På lördag blev det brunch i Badhusparken.. jag,Johan,Jenny & Martin. Sen for vi till Jenny & Martins lägenhet.
Jenny styla mig inför Johans kusins bröllop som jag o Johan skulle på. Under tiden höll Martin o Johan på att röja o flytta möbler.
I hamnen möttes alla bröllopsgästerna för att tillsammans stiga på Thomée där vigseln skulle äga rum.
Vi åkte iväg en bra bit ut på Storsjön, när vigseln var stannade båten mitt på sjön. Vigseln var klar på kanske 3 minuter, kort o enkelt.. precis som de ville ha =). Efter vigseln skålades det i champagne på båten.


    

Middagen hölls i Frösö sportstuga... riktigt smarrigt. Ett riktigt bra coverband spelade härliga 80/90-tals rock.

På söndagen blev det Exponorr me hela familjen Johnsen, fast Lisa o Johanna stod mest o vänta på att få manikyr. Jag, Johan, Kalle o Robin gick runt o kika ute på husvagnar o annat.
Hade varit lite kul att sett Brolle... men det va så jäkla varmt så vi drog.
På eftermiddagen åkte Johan tebax till Norge. Jag o Jenny tog oss en rejäl promenad runt Frösön, på kväln blev det goda jordgubbar att mumsa på =).

Senaste dagarna har varit olidliga i lägenheten.
Johan var rar som hade köpt en stor roterande fläkt jag fick i fredags. Utan den hade jag nog inte klarat mig alls.
Solen ligger på mina fönster hela dagen, rullgardinerna är nere, fönstren står på vid glänt(känns inge bra när man bor på första våningen, men man måste ju få luft).
Enda sättet att få sova något alls är att ha fläkten riktad mot sängen o sova i ett lakan..... men man är ändå svettig när man vaknar =(.
Skulle va skönt me lite svalare dagar så man får ladda om lite.