Vilken otursvecka

Just den här veckan känns det som jag varit förföljd av en massa otur.

Måndag: Jag och Jenny skulle träna zumba på Storsjöbadet. När jag hade satt på träningskläderna upptäcker jag att det inte finns något mer i träningsväskan, vart är skorna??? Har aldrig glömt dem förut, de brukar alltid ligga färdigpackade längst ner. Fick hoppa runt i strumplästen, inte så najs. (Fortfarande inte hittade)
Tisdag: jag slutade jobbet tidigare och tog ut min friskvårdstimme för att hinna hämta ut ett paket i Järpen. Postkontoret må ju ha sämsta möjliga öppettider, mån-fre mellan 9 och 10 samt mellan 15.30 och 16.30. Bara det känns ju som ett skämt. 

Hur som helst så satte jag mig stressad i bilen strax efter kl 15 och körde hemöver(dessutom mkt kissnödig). Bilresan tar normalt under en timme till Järpen. Jag hamna bakom såväl sölkorvar som långtradare, resan gick runt 30 - 70 km/h hela vägen. Det fanns som ingen chans att köra om eftersom det var kraftig snörök och alla bilar låg så tätt+dåligt med omkörningsställen. Jag reta upp mig ganska ordentligt så jag fräste och svor. Jag hann i alla fall mirakulöst fram till posten 7 minuter innan stängning...pew. Paketet innehöll en spegel med smyckesförvaring som skickats från Frankrike(deal via Groupon). Paketet såg rätt tilltufsat ut, fattas väl bara att spegeln är krossad tänkte jag. Bilfärden gick vidare hemöver (fortfarande kissnödig) skulle stanna till vid brevlådan och hämta post. Då kör jag i diket!!!! Gaaah! Har aldrig hänt förut. Det va mörkt ute, bilen full me grejer. Jag vart rätt så pissed of. Gick in i huset och fick äntligen kissa, sen va jag arg i ungefär en timme tills Johans mamma kom hem från jobbet (Johan va i Norge). Tillsammans försökte vi trixa loss bilen mörkret men det var inte det lättaste då deras bil saknar dragkrok och vi inte kunde hitta andra stället som man kan fästa i. Dragkroken på våran bil hade Johan tagit loss av okänd anledning. Det dök upp en snubbe som körde förbi och som kunde dra loss mig. Det va väldigt snällt. När jag kom in i huset igen ville jag öppna spegelpaketet. Lycktligtvis var spegelglaset helt, men det saknades två viktiga komponenter till spegelns ben som den ska sitta på :-( så typiskt! Hoppas innerligt de kan skicka de delarna.
Onsdag: gick nog faktiskt rätt smärtfritt. Bortsett från att förkylningen vill ta om. Riktigt ont i halsen. 
Torsdag: segare än segast på jobbet. När jag skulle hem missa jag tåget med typ 15 sekunder. Brukar ta buss från tennishallen ner till kyrkparken, OBS inte av lathet utan för att spara tid och hinna fullgöra arbetsdagen så jag inte går minus på flexen. Den bussen va sen, jag övervägde att börja gå men tänkte att den borde dyka upp. När jag sedan är i höjd med gamla polishuset(korsningen Köpmansgatan/Törnstens gränd) ser jag tåget komma och springer därmed ännu fortare. När jag precis kommit över övergångsstället och är några få meter från tåget börjar det rulla :-(. Fick ta en buss som gick en timme senare, hamna mitt i ett grabbgäng som satt och drack öl på bussen. Satan vad det stank, typ alkislukt. Sen fast i järpen 20 min tills en anslutningsbuss kom. Middag åts på Ok/q8 i form av mosbricka med korv. Va väl hemma strax före åtta, inte riktigt vad hade hoppats på.

Ja ja, jag inser att det egentligen är bagateller allt ihop. Typ i-landsproblem. Men bara så surt när man står där med skägget i brevlådan ;-)

Veckan är inte slut än, så mer otur kan ju dyka upp. Men jag hoppas kvoten är någorlunda fylld ;-) jag tror det bara kan bli bättre nu :-)
Sitter på tåget på väg mot staden. Blir häng med Jenny och småtrollen ikväll och under förmiddan imorgon. Ska bli intressant och se Mello ikväll. Om tre veckor är det vi och några till som sitter där i publiken och har det bra :-) i Ö-vik.