Snart snart

Ja imorgon är det avresa till varmare breddgrader :-) och knasigt nog har jag inte packat ner en pryl i väskan än. Ska försöka att ta med så lite som möjligt så det finns utrymme för shopping. Jag har lagt fram en del kläder, bikinisar och apoteksgrejer(solskydd, vätskeersättning, Värktabletter m.m).
Ikväll blir det packa packa packa :-) må växla lite pengar oxå idag ;-)

Ska bli fantastiskt skönt med semester!


Återuppstådd

Ja visst är det kanske lite av en skandal att jag inte skrivit en endaste rad sen julafton, det var ju till och med förra året lixom :-P . Det har inte varit brist på roliga händelser, tvärtom faktiskt! Men energinivån, koncentration m.m har varit låg en tid. Men Nu går det mot ljusare tider och det känner jag gör gott för både kropp och knopp :-)

På självaste julafton fick jag det glädjande beskedet att jag ska bli moster <3 . Syrran och Marcus blir föräldrar i sommar. Känns fantastiskt roligt men lite synd såklart att de bor så långt borta(Göteborg). Förhoppningsvis kommer de upp med bebben något i sommar, annars kan man ju åka ner.

Snart bär det av till Thailand!
Lördag 27:e april far vi iväg. Vi= jag, Johan, hans föräldrar, hans syster Johanna, hennes Karl-Oskar och min mamma :-) Pappa går massa utbildningar och ska till att söka jobb i nån gruva kanske, det är anledningen att det inte passar så bra med semester för hans del....Synd..men kul att mammsen joinar oss :-) vi blir borta 2,5 veckor. Toklängtar! Ska bli så skönt!

En annan nyhet är något som jag och Johan längtat, drömt om och väntat på i flera år. I sommar tar vi över hans mormors hus i Undersåker! Det känns faktiskt otroligt spännande, pirrigt, roligt och bra :-) Vi har börjat skissat lite och fantisera över hur vi vill ha det där. Huset kräver en hel del renovering, och jag börjar vänja mig med tanken att det kommer ta tid(flera år)innan hela huset känns modernt. Men det är väl många gånger så med hus, det tar tiiiiid! :-) och "man blir aldrig klar" och "finns alltid något att göra på ett hus" . Ska bli kul att vara delaktig i renoveringen, jag kommer lära mig massa nytt :-) Såklart innebär ju flytten inte bara en massa fördelar, det finns ju även lite nackdelar. Exempelvis är det ju lite skillnad på 15 minuters promenad till jobbet jämfört med buss eller tåg ca 1 timme och 15 minuter enkel. Det är ju en omställning, helt klart. Men jag försöker vara positiv och tänka att jag ser framemot restiden, utmärkt tillfälle att läsa en tidning, sova, surfa runt på bloggar och annat m.m. Jag måste ju pröva på hur det är innan jag målar fan på väggen. Blir det på tok för jobbigt går det ju att skaffa en liten övernattningslägenhet. Jag gillar ju mitt jobb och vill helst inte byta som det känns nu.

Sen har det väl hänt annat smått och gott sen sist. Zvea döptes i slutet av januari och jag fick äran att vara en av hennes faddrar. Jag vill mer än gärna finnas med för henne och hennes bror på deras resa genom livet <3 sötnosarna. Sen har det ju åkts(?) en hel del slalom, trevliga middagar, tillställningar och after works . Sandras 30 årsfest var helt klart en höjdpunkt. Älskar temafester och minns inte när jag tokdansa så mycket senast :-)

Påsken spenderades i Undersåker med god mat, Magnus Betnér på holiday club med Emma och Rudi, pimpeltävling på Hensjön och slalom i Trillevallen. Tokfint väder och skönt att få vara lite ledig. Johan åkte tillbaka till Norge i måndags för 3 veckors jobb. Blir lite tomt men det tar vi igen i Thailand :-)
I två dagar har syster och Marcus bott hos mig. Fått känna lite småsparkar på magen. Nästa gång vi ses har nog bebben kommit.

Dags att avrunda. Ska väl inte behöva dröja till nästa högtid(midsommar?) innan nästa inlägg ;-)