Stressigt

Det är för tillfället rätt mycket att stå i. Idag kom jag inte hem förrän vid nio på kvällskvisten. Det kom sig av att jag först jobbade, sen övertid på det som jag lovat, sen direkt till gymmet för träning med pt Åsa och gruppen.. Det var en otroligt hård/explosiv träning utan vidare återhämtning där man varvade mellan olika stationer. Idiotiskt att jag inte fått i mig nån mat innan :( . Direkt efter träningstimmen var det hälsoföreläsning. Sen for jag direkt till Ica maxi för att inhandla mat(kylskåpet hemma var ordentligt tomt). Jag handlade så mycket att det knappt gick att bära.... Aj aj i armarna som redan tränats nog. När jag väl kom hem var det dags att skynda sig duscha och äta rejält sen middag och betala räkningar. Usch, gillar inte när tid disponeras så här pang-pang-pang. Imorgon väntar en liknande procedur med jobb+övertid på det, sen direkt träning. Sen hem städa upp, vika ihop alla kläderna som tvättades igår m.m. Kanske inte konstigt att hjärtat slår så fort.. Idag på eftermiddagen krampade det lite och gjorde ganska ont kring hjärtat... Kan ju inte vara speciellt bra. Hoppas det lugnar ner sig lite. Efter imorgon ska jag nog tänka över väldigt noga om det är värt att jobba övertid så mycket... I längden blir man otroligt matt o nästan apatisk. Övertid har behövts varje månad på slutet... Man orkar dock inte hur mycket som helst... Man behöver det liv man har utöver jobbet.

På lördag är det dags för klassåterträff! Ska bli kul! Men lite panik har jag över saker jag behöver fixa innan dess.

Andas andas.


Det rullar på

Oj vad tiden rullar på. Ännu en Påsk har passerat, en mycket trevlig och avkopplande sådan :-) . Tack och lov tog Johan bort sitt hemska påsk-skägg på påskaftonen. I övrigt bjöd påsken bland annat på pimpelfiske, umgänge med familjerna och varandra, slalom, sällskapsspel, härliga skratt och återhämtning.
Under veckan har min syster och hennes Marcus varit inneboende hos oss. Lite trångt med fyra personer på 66 kvadratmeter, men det var trevligt.

Igår(lördag) åkte vi till Föllinge för att fira vår fina farmor som fyllde 75 år. Jättetrevligt att träffa såväl henne som de andra släktingarna(farbröder, faster, småkusiner mfl), vi konstaterade att vi ses alltför sällan och ska se till att ses oftare :-) . Vi gick till restaurangen och åt jättegod filé mignon.

Idag var det dags för Johan att fara till Norge igen efter lång ledighet, han har varit ledig sen fredan innan påsk. Klart det känns vemodigt de söndagarna han åker, men de söndagarna ger oxå härlig egentid. Har inte gjort nåt speciellt, bara det som fallit mig in :-)


:)

I fredags var det avtackning på Sieglinde som lite motvilligt gick i pension(hon är för härlig) och vår specialist Erik som flyttar från vår enhet till nya uppdrag på jobbet (även han en otroligt härlig person). Tårta för Sieglinde på morgonen, middag hos Erik på kvällen. Det var mycket trevligt och vilken god mat!! Riktigt kul att så pass många från enheten kom och var med. Även Fredrik och Linnea dök upp vilket var riktigt najs, inte sett dem på några månader. Dessvärre blev det lite för mycket alkohol(och för fort) för mig vilket var otroligt dumt och onödigt, jag skäms. Mimmi var så otroligt snäll och omtänksam som hjälpte mig att ta mig hem, jag är tacksam för det.

Lördag upptäckte jag att skorna jag fick med hem visserligen var vita converse vilket var rätt men i storlek 36 istället för 39 😉. Jag och Johan tog en sväng på stan, han slog till på ett par löparskor från gå och löpkliniken. Ser framemot att jogga tillsammans :-) . Sen mötte jag upp Maria för ett skobyte ;-) . Sen bar det av till Åre, vi gick på Liten krog och åt god mat tillsammans med Johans föräldrar och Johanna(Johans syster) och hennes pojkvän :-) sen gick vi till Dahlboms och därefter åkte vi upp till Copperhill och myste i de sköna sofforna i lobbyn, två tjejer spelade på akustisk gitarr och sjöng. Det var nersläckt under earth hour och då var det öppna spisen och de levande ljusen som stod för ljuset. Går knappt att beskriva hur gemytligt och fint det var, och att sitta i famnen på den mannnen jag älskar var ju pricken över i. Johans föräldrar skulle övernatta på copperhill(julklapp) men vi andra åkte vidare kring elva.

Idag har det varit så slappt och skönt som det borde vara på en söndag :) vi har inte gjort många knop idag.