Aprilkommittén härjar i Östersund =)

I fredags var jag och Jenny bjudna till Anette på Surströmming, det var mycket gott. Till det dracks det vin, från min sida väldigt mycket efter känsligt avslöjande. Det blev blackout. Bortsett från det var det en trevlig kväll med roliga spel.

Lördagen var man hyffsat bakis men i gott sällskap. Kom på att min broder fyllde år och ringde för att gratulera, blev ditbjuden på tårta.... den dagen var det också 1 år sedan mormor avled.
På kvällen blev det film, god middag och mer sällskapsspel med Jenny & Anette.
Söndagen hade jag lite "Emmaabstinens" och tog bilen ut till Valla för att avnjuta det fina solvädret. Zandra dök oxå upp efter en stund. Vi tog en skön promenad, roligast var nog moppen som tuta på oss (tutan lät som en busvissling) .

Sen blev vi hungriga och tog Emmas bil in till stan för att käka på Frasses. Där "föddes" idén till Aprilkommittén, efter ett konstaterande att Fredrik inte var hemma (för han & Johanna var i bydalen). Vi tyckte det skulle va skoj å släppa en lapp i hans lägenhet. I bilen komponerade vi ihop ett meddelande i stil med:
"Kära boende på Rådhusgatan x! Det har uppdagats att det från er lägenhet förekommit  mycket stön och andra oljud under helgen. Vi ber er att dämpa er eller upphöra helt med oljuden. Mvh /Aprilkommittén"

Komiskt i sammanhanget är att vi hade ett block, men ingen penna... det ända som fanns att tillgå i bilen var två ögonbrynspennor och en kajalpenna, så Emma skrev med kajalpennan.. hihi.. såg ut som ett litet barn hade skrivit med krita.
Jag la lappen på plats och sen for vi ut till Valla. Där fixa vi en riktig penna och komponera ihop en ny lapp som skulle placeras i Lulles brevlåda. Den blev nåt i stil med:
"Kära boende på Snorresväg x! Det har kommit till vår kännedom att du sällan är hemma och ser efter dina plantor som lider och saknar vatten. Dessutom uppmanar vi dig att byta ut flaggorna på balkongen, ty de nästan ramlat samman och tappat färg. Kontroll sker inom två veckor. Mvh/Aprilkommittén"

Ja, när vi väl börjat kunde vi inte sluta. Vi for först tebax till Fredriks lägenhet för vi skulle byta ut lappen till en längre och som var skriven med riktig penna, vi satt inne på hans gård i bilen och skrev då plötsligt Zandra upptäcker Fredriks bil. Vi börna därifrån kvickt, hann alltså inte byta lappen. Åker runt kvarteret å fram till hans bil för att säga hej till dom. Dom misstänkte inget.

image186




Sen ut till Lugnvik och la en lapp vid Mickes dörr han fick ungefär samma stil på sin som Fredriks lapp. Sista lappen hamnade på Bergsgatan hos Elin & Martin, där Aprilkommittén ville klaga på den höga säckpipemusiken som spelats på för hög volym senaste tiden. Vi stod på andra sidan vägen och mitt i allt kommer dom och går in genom porten, men dom såg oss inte. Jag fick dra på mig huva och solbrillor... kasta in lappen och rusa ut och upp till gården bredvid där bilen stod och vänta och gasen i botten därifrån.



image187
                                                                    Aprilkommittén


Ja, roligt var det..helt spontant. Barnsligt... kanske det.... men vid vuxen ålder är det bra att ha barnasinnet i behåll. Tur att folk har humor, var lite orolig ett tag att vissa skulle ta det snett... men det har bara varit positiv respons.
Men vi insåg att nu är det här skämtet förbrukat... vi kommer aldrig kuna göra om det.

En rolig helg kort och gott.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Önskar dig en bra kväll :)

2008-04-07 @ 19:42:41
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback