Otroligt rolig julfest =)

I lördags efter jobbet blev det brådis. Johan var hemma i lägenheten och kolla på en film, samtidigt som jag sprang omkring och försökte samla med allt som behövdes till festen. Vi åkte till Valla och hämta upp Emma & Ida. Därefter åkte vi till Lottgatan för att lämna Johan och hämta upp Jenny & Maddis. Förstod att jag skule glömma nåt hemma, men att det skulle vara så viktigt som krustång (ängel utan krusat hår går ju inte). Vi fick vända, och då var vi redan över en timme sen mot vad som var planerat.Vi kom till sist till Torvalla iaf. Zandra hade gjort lägenheten jättefin, och middag för oss tjejer var på gång.Vilket jäkla bra team vi var, vi fixa till oss väldigt effektivt och hjälpte varandra så gott det gick.Midaggen blev i form av köttbullar,kycklingvingar och spaghetti..... mycket gott.

Festen skulle ha börjat 19, men det blev aningen förskjutet. Karolin, Johanna och Marie var kom i god tid och var väldigt fina. Såsmåningom droppa även Niklas & Elin in, Niklas hade pyslat lite och gjort horn av sugrör och målat nosen röd medans Elin skulle föreställa Staffan Stalledräng.Grabbarna dök väl upp kring halv tio, dvs 2 ½ timma försent. Men vilken jäkla entre de gjorde! De kom åkandes två och två på tre stycken snowracers efter en bil, sjungandes på någon jullåt. Det såg så roligt ut från balkongen, de såg ut som små myror utklädda till lucior och annat.Jag och Jenny hade planerat och förberett en femkamp och delat in alla i lag, vi hamna rejält efter med tävlingarna. Så vem som vann det hela har vi inte en aning om =P, eftersom alla tävlingar inte hann köras klart. Det va ju klart synd, Jenny hade köpt priser m.m. Bortsett från att tävlingarna kom igång så sent och inte avslutades så var det en mycket rolig fest. Grabbarna var lucior, bortsett från Johan som var tomte.

Lite bilds

   


   
   
   
   
   


Söndagen blev lugn, vi käka frukost på mcdonalds, sen kika vi på film, titta förbi en sväng hos Fredrik. Sedan tog Johan tåget hem. Åkte me Fredrik till Torvalla för att hämta bilen och mina saker jag hade glömt.
Hakade på de andra som skule iväg å käka.
Resten av kvällen spenderades med Emma, vi kika på tv o skratta gott =)

Idag pyser vi västerut... Emma till Järpen och jag till Undersåker. Ledig imorgon så det passar bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback