Det blev en krogsväng....

Lördagen spenderades stor del av för och eftermiddag till att montera ihop byrån från ikea. Har skruvat ihop en likadan en gång förut, men det tar ändå sin lilla tid med alla skruvar, pluggar å spikar hit & dit.
Emma dök upp kring fyra, vi serverade oss varsitt glas rött.
En stund senare dök mamma upp o ville "köpa in sig" på ett glas, det fick hon.
Vi snacka strunt ett tag, sedan gick jag & Emma upp till Okq8 på Stuguvägen o handla lite "virke" och tog taxi därifrån till Jenny. Vi beställde 2 stora panpizzor som vi fyra delade på.
Sen kika vi lite på finalen av Körslaget och spelade ett spel som Jenny & Martin hade köpt...."Upp till bevis". Ganska roligt spel.... sedan övergick vi till Med Vilda Gester samtidigt som vi drack gått.
Kring tolv tog vi taxi till centrum, gick in på Huset först. Nostalgiskt att återvända dit, där hängde man ju en del under gymnasiet. Det var lika nu, det var just bara gymnasiefolk... skillnaden är att man själv är nästan fem år äldre.... .
Vi kände oss efter ett tag för gamla och drog vidare till Mark Twain, där var det tema 90-tals musik.
Där stanna vi tills de tände lamporna.

Igår jobba jag en sväng på dagen. När jag kommit hem hade jag och Johan videosamtal, första gången det lyckades med ljud.... dumt nog lät jag som en gammal gubbe under första fem minutrarna.... hade råkat mixtrat med ljudinställningarna hahaha... Johan blev lite skraj.. han mena att det såg ju ut som jag men inte min röst.
Sen hämta jag upp Emma o vi for till Martins lägenhet och hjälpte till att montera ner sängen och montera upp en byrå(likadan som jag monterat i lördags). Lyckades slå in en järnskena i foten, sved till och jag såg att det blev en reva på sockan... tänkte inte mer på det förrän jag såg blodspår... blev ett ganska djupt sår =(.


Kommentarer
Postat av: Erikssonskan

Ja det var alldeles för länge sen sist. vi får ta å planera nått. Kram

2009-02-05 @ 18:57:34
URL: http://erikssonskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback