Snart slut på semestern

Japp, på måndag är det back in business.

Semestern har verkligen gått superfort! Men skönt har det varit att få se och göra nåt annat än att jobba.

Första veckan va ganska lugn.. blev några kvällar på stråket. På helgen det var yran i stan tog jag och Johan med mamma o pappas husvagn till Fäviken. Det var en riktigt skojig helg, vilket jäkla härligt gäng vi var.

Därefter tog vi och rastade spydern genom att åka söderut. Vi stannade först till hos Johans kompis Pecka i Borlänge där vi stannade en natt. Sen for vi vidare till Trollhättan där vi blev kvar i fyra nätter.. vi hann blandannat med kräftskiva, poker, besök i Göteborg som inkluderade casinot, massa lek med barnen, roliga filmer såg vi och vilade upp oss. I söndags spöregnade det när det var dags att bege sig mot Stockholm, tur att jag hade investerat i regnöverdragskläder innan vi åkte (bra att de kom till användning, de var rätt så dyra).
Dessvärre klarade inte min telefon av all fukt som uppstod och klarade sig inte i stängd regnjacksficka. Så jag var telefonlös några dagar (nu har jag kickat igång min gamla W880i som jag senast använde för typ fyra år sedan).
Vi hälsade iallafall på min barndomskompis Nilo och hennes pojkvän Tobi i Stockholm.. eller Lidingö för att vara exakt. Snacka om röta hon haft.. en doktor på den praktiken hon hade i våras frågade om hon kunde titta till hans katt och bo i hans hus på Lidingö över sommaren eftersom han skulle resa bort... hur schysst är inte det? och vilket förtoende. Huset var helt sagolikt, säkert hundra år gammal och väldigt charmigt. Jag och Johan sov i doktorns dubbelsäng. Vi hade jättekul i huset, i söndags grillade vi och spelade sällskapsspel (även Nilo's lillasyster Neda titta förbi). På måndagen skulle Nilo jobba och Tobi(som för övrigt är tysk) skulle in till stan för att  komma åt internet och leta jobb och en gemensam lägenhet till dom. Då passade jag och Johan att gå på museum... Naturhistoriska.. vi hade superkul.. vi gick även på cosmonova och såg en 3d-film om flygande dinosaurier.
Sen åkte vi tillbaks till city och åt middag på Jensen's böfhus (de har ju så jäkla god o privärd mat där, sist vi var på en sådan restaurang var i Jönköping för ca ett år sedan och vi blev helt frälst). Tog även en promenad till gamla stan och åt en mjukglass.
På kvällen möttes vi alla fyra upp på Lidingö igen och såg på film.
På tisdagen drog vi hem på spydern.

För tillfället är vi i Undersåker... vi lurar på att ge oss ut i skogen imorgon för att titta efter blåbär och kanske svamp. Vi hoppas på fynd =) .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback