Det rullar på

Oj vad tiden rullar på. Ännu en Påsk har passerat, en mycket trevlig och avkopplande sådan :-) . Tack och lov tog Johan bort sitt hemska påsk-skägg på påskaftonen. I övrigt bjöd påsken bland annat på pimpelfiske, umgänge med familjerna och varandra, slalom, sällskapsspel, härliga skratt och återhämtning.
Under veckan har min syster och hennes Marcus varit inneboende hos oss. Lite trångt med fyra personer på 66 kvadratmeter, men det var trevligt.

Igår(lördag) åkte vi till Föllinge för att fira vår fina farmor som fyllde 75 år. Jättetrevligt att träffa såväl henne som de andra släktingarna(farbröder, faster, småkusiner mfl), vi konstaterade att vi ses alltför sällan och ska se till att ses oftare :-) . Vi gick till restaurangen och åt jättegod filé mignon.

Idag var det dags för Johan att fara till Norge igen efter lång ledighet, han har varit ledig sen fredan innan påsk. Klart det känns vemodigt de söndagarna han åker, men de söndagarna ger oxå härlig egentid. Har inte gjort nåt speciellt, bara det som fallit mig in :-)


Kommentarer
Postat av: Fru S

Oj vad ung din farmor ser ut!

2012-04-17 @ 11:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback