Frostigt

I fredags bar det av till Undersåker. På vägen dit spanade vi in massa fasader på hus och fantiserade om vilken färg/ färger vi vill ha på vårt framtida hus :-) vi stannade till på Ica Åre och handlade lite, sen handlade vi med middag från en thaivagn i Björnänge. På kvällen tittade vi på tv och pratade med Johans föräldrar om resan vi ska göra till våren... Sen ett tag tillbaka har vi tänkt om, Det blir inte New York.. det blir Thailand istället. Inte fy skam det även fast det känns lite synd att det inte blir till NY. Gäller att hitta någon/några lämpliga ställen som är fina och lugna.

På lördan tog jag en härlig långpromenad i höstlandskapet. Johan hjälpte en kompis att bygga en sänggavel. På kvällen åt vi middag med Johans syster Johanna och Karl-Oskar. Vi drack gott rödvin och Johanna fixade mina naglar. Tog tid men shit vad bra det blev :-) . Supertrevlig kväll.

Nu är Johan lämnad på flyget och jag är solokvist igen. Ska bara chilla resten av kvällen och samla kraft för veckan som kommer :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback