Länge sen

Nu är sommaren över och hösten närmar sig. Jag är nu inne på tredje arbetsveckan efter semestern. Att pendla har faktiskt gått riktigt bra så det känns lovande med resandet. Jenny och Martin har varit snälla och låtit mig sova där några nätter oxå.
Semestern var kanonbra och kändes som längre än de fyra veckorna som det var. Att det var mycket sol under merparten av semestern var självklart ett plus :-) .
Hur har det gått med flytten då? Väldigt bra tycker jag. Perfekt med flytt precis i samband med att vi båda gick på semester så vi fick gott om tid att plocka ur flyttlådor och börja organisera o inreda bitvis. Sen är det ju mindre ordning här och där och fortfarande en del kartonger som inte packats ur. Men mest saker som inte används så ofta eller inte har nån självklar plats just nu.
Huset i Undersåker börjar sakta sakta kännas som ett hem. Det är ett mysigt hus nu men med potential till att bli ännu bättre. Mycket renovering väntar och det kommer bli otroligt bra på sikt.
Under semestern har vi gjort lite lättare småfix. Mest slipat och målat saker. Exempelvis en kökssoffa som var typ furu innan och rödrutigt tyg är nu vit med fin trasmatta som sits. Blev galet fin make-over tycker jag
:-D. Vidare har vi piffat upp några garderober som fanns i huset som vi nu i helgen flyttade upp i rummet vi sover. Kändes underbart att lägga in kläder i garderober efter många veckor med kläder i säckar.
Under slutet av semestern passade vi på att plocka bär, det kryllade av hallon, blåbär, stora smultron och hjortron bara en bit in i skogen som ligger nära oss.
Idag bär det av till Göteborg för besök hos syster, Marcus och lille Wille. Känns pirrigt att få träffa sin nya släkting :-) <3


Kommentarer
Postat av: Sandra

Åhh, allting låter så mysigt och spännande! Bild på soffan önskas :)

2013-09-06 @ 05:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback